توری مرغی و دلایل استفاده از آن ها
توری مرغی، نوعی توری شبیه توری فرنگی است که بافتی بسیار ظریف، منظم و دقیق دارد. این نوع محصول دارای سوراخ های منظم شش ضلعی است که به آن ها چشمه می گویند. مفتولی که این محصول از آن تهیه می شود، معمولا بین 0.4 تا 0.7 میلی متر ضخامت دارد.
توری مرغی، نوعی توری شبیه توری فرنگی است که بافتی بسیار ظریف، منظم و دقیق دارد. این نوع محصول دارای سوراخ های منظم شش ضلعی است که به آن ها چشمه می گویند. مفتولی که این محصول از آن تهیه می شود، معمولا بین 0.4 تا 0.7 میلی متر ضخامت دارد.
این محصول از مفتول گالوانیزه تهیه می شود و در دو نوع گالوانیزه گرم یا سرد مورد استفاده قرار می گیرد. توری های تولید شده در ایران اکثراً از فلز گالوانیزه گرم و توری های تولید خارج از ایران از فلز گالوانیزه سرد است که معمولاً از کشور چین تهیه می شوند. قیمت توری مرغی و فنس نیز با توجه به عوامل مختلفی تعیین می شود.
کاربرد توری مرغی چیست؟
شناخته ترین و رایج ترین کاربرد این محصول در حصارکشی برای لانه های حیوانات کوچک و هم مراقبت از گیاهان می باشد. این محصول به دلیل بافت شبکه ای که دارد، از قدرت و دوام زیادی برخوردار می باشد. اگر قسمتی از آن دچار خرابی و پارگی شود، بر قسمت های دیگر تاثیر گذار نیست و موجب پارگی در دیگر قسمت ها نمی شود و مقاومت و استحکام خود را حفظ می کند.
کاربرد توری مرغی در ساخت و ساز
این محصول علاوه بر موارد ذکر شده، در زمینه ساخت و ساز هم کاربرد فراوانی دارد. از جمله این عوامل می توان به این موارد اشاره کرد:
- زیرسازی های توسط کاشی و گچ کاری
- در ستون ها به عنوان پوشش
- محافظ و ثابت کننده پشم شیشه برای عایق بودن و ایزوله شدن سقف
کاربرد توری مرغی در گچ کاری و دور ستون ها
در زمان گچ کاری، باعث بالا بردن مقاومت گچ شده و از ترک خوردن آن جلوگیری می کند. در ستون ها، این محصول به عنوان نگهدارنده و محافظ و مقاوم سازی ستون استفاده می شود.
کاربرد توری مرغی در سقف
در سقف های شیروانی یا سوله ها، برای ایجاد عایق های صوتی، حرارتی و برودتی از پشم شیشه استفاده می کنیم. برای اتصال و محکم کردن پشم شیشه به سقف، باید از وسیله ای استفاده کرد که دوام و مقاومت بالایی داشته باشد و به مرور زمان دچار خوردگی و زنگ زدگی نشود. بهترین گزینه برای این کار توری مرغی گالوانیزه است که مقاومت بالایی در مقابل زنگ زدگی و خوردگی دارد.
کاربرد توری مرغی در ایزوگام
نصب سرامیک و یا کاشی، به طور مستقیم روی ایزوگام قابل اجرا نیست، به همین دلیل قبل از نصب کاشی و یا سرامیک، روی ایزوگام را با استفاده از یک لایه سیمان پوشش می دهند.
برای افزایش میزان چسبندگی و یکنواختی سیمان، نصاب از توری های پلیمری و یا توری مرغی استفاده می کند تا عایق روی ایزوگام یا سیمان، پایدار و یکپارچه شود. وجود مواد ناخالص باعث خشک شدن زودرس توری، ترکیدن و خرد شدن آن در فاصله زمانی کوتاه به ویژه موقع استفاده از آن برای بستن به داربست می شود.
کاربرد توری مرغی زیرسازی کاشی
استفاده از این محصول در آماده کردن زیر سازی، برای نصب کاشی باعث یکنواخت شدن و استحکام بیشتر ملات می شود.
انواع توری فنس مرغی
توری مرغی به دو روش گالوانیزه سرد و گالوانیزه گرم تولید می شود. محصول روش گالوانیزه گرم دارای کیفیت، وزن و استحکام بالاتری نسبت به روش گالوانیزه سرد دارد. همچنین توری گالوانیزه گرم در برابر رطوبت مقاومت بیشتری دارد و مدت زمان طولانی تری را بدون خوردگی و زنگ زدگی سپری می کند.
فرآیند تولید توری مرغی
فرآیند تولید توری مرغی به دو صورت انجام می شود، روش خودکار و و روش دستی. در ادامه به توضیح کامل این دو روش می پردازیم.
روش خودکار
در روش خودکار، مفتول را در دستگاه قرار می دهند و روکش بر روی آن قرار می گیرد. در مرحله بعد، مفتول روکش دار، وارد بخش حصاربافی می شود.
در مرحله سوم، مفتول ها به هم پیچ می خورند و قالب لوزی شکل، شکل می گیرد و در آخر کار، ابتدا و انتهای توری توسط سیم پیچ اتوماتیک، محکم می شوند.
روش دستی
در روش دستی، از هیچ دستگاهی استفاده نمی شود و تولید این محصول به صورت دستی و توسط اشخاص انجام می شود. در این روش سیم مفتول گالوانیزه را دور قالب می پیچند تا شکل بگیرد، سپس دو سر حصار توسط فرد با پیچ گوشتی بافته می شود و در نهایت، توری مرغی آماده شده به صورت رول درآورده می شود.
برای خرید و دریافت لیست قیمت توری فنس مرغی توصیه می کنیم به سایت آیرونید مراجعه کنید و از طریق راه های ارتباطی ذکر شده در این سایت با کارشناسان تماس حاصل فرمایید.