شفتهای توخالی در مقابل شفتهای توپر: مزایا و معایب
شفت یکی از پرکاربردترین محصولات در صنایع مختلف است. این قطعه به انواع گوناگونی تقسیم بندی می شود که از جمله آن می توان به شفت توخالی و توپر با انواع کوپلینگ اشاره کرد. این شفت ها معمولا برای متصل کردن دو قطعه به یکدیگر و انتقال نیرو از آن ها مورد استفاده قرار می گیرند. شما می توانید بر اساس نیاز و نوع کاربردی که دارید، یکی از انواع شفت هارد کروم یا شفت پایه دار را انتخاب کنید. برای خرید این مدل شفت ها کافی است به وب سایت لاین حرکت مراجعه کنید و در کوتاه ترین زمان محصول مورد نظرتان را سفارش دهید.
وجه تمایز شفتهای توخالی با شفتهای توپر
شفت های توپر با تو خالی دارای تفاوت های مهمی هستند. با شناخت وجوه تمایز این قطعات با یکدیگر راحت تر می توانید بهترین محصول را برای خود انتخاب کنید. یکی از مهم ترین تفاوت های میان این محصولات این است که شفت توخالی قادر به انتقال گشتاور بیشتری است. در واقع شفت های توپر نمی توانند نیروی زیادی را به سایر قطعات انتقال دهند.
علاوه بر این، نمونه های توپر دارای مقاومت بسیار بالایی در مقابل خم شدن هستند؛ اما شفت های توخالی استحکام زیادی ندارند. دقت داشته باشید که برای ساخت شفت توخالی هزینه بسیار بالاتری نیاز بوده و همین مسئله نیز باعث بالاتر بودن قیمت آن ها شده است. این در صورتی است که شفت های توپر قیمت کم تر دارند.
بررسی مزایا و معایب شفتهای توخالی با شفتهای توپر
شفت های توپر و توخالی دارای مزایا و معایب متعددی هستند. در واقع باید دقت داشته باشید که بر اساس نیازهای خود این قطعات را خریداری کنید تا دچار ضرر نشوید. مزیت ها و عیب های این شفت ها به تفکیک عبارت هستند از:
مزایا و معایب شفت های توخالی
این شفت ها ظاهری شبیه به یک استوانه توخالی دارند و معمولا دارای جنسی آلومینیومی یا فولادی هستند. وزن این قطعات بسیار کم است و می توانند نیروی بیشتری را به سایر قسمت ها منتقل کنند. علاوه بر این با استفاده از شفت توخالی می توانید نیروی محوری را روی یاتاقان ها کاهش دهید. شما می توانید کابل ها و مواد مختلف را از دورن این قطعات رد کنید و در دور بالا نیز عملکرد بهتری داشته باشید. این شفت ها پیچیدگی بالایی در ساخت دارند و زمانی که تحت فشار خمشی قرار بگیرند، مستعد تا شدن هستند. علاوه بر این، تعمیر و نگهداری شفت های توخالی نیز بسیار دشوار است. همچنین این قطعات نمی توانند بارهای ضربه ای را تحمل کنند.
مزایا و معایب شفت های توپر
این قطعات دارای ساختاری ساده و قیمتی پایین هستند. شفت های توپر مقاومت و استحکام بالایی دارند و به هیچ عنوان خم نمی شوند. همچنین این قطعات می توانند بارهای ارتعاشی و ضربه ای را به خوبی تحمل کنند و نگهداری ساده تری دارند. دقت داشته باشید که شفت توپر دارای وزن زیادی است و نیاز به روانکاری مستمر دارد. علاوه بر این خطر خوردگی و زنگ زدگی در این نوع از شفت ها بسیار بالاتر است.
کدام یک کاربرد بیشتری در صنایع مختف دارد؟
شفت های توپر و توخالی در صنایع مختلفی مورد استفاده قرار می گیرند. بهتر است بدانید که شفت های توپر دارای قیمت مناسب تری هستند و همین مسئله نیز باعث شده تا کاربرد بیشتری در صنایع مختلف داشته باشند. شما می توانید انواع شفت های توپر و توخالی را از وب سایت لاین حرکت خریداری کرده و آن ها را در محل خود تحویل بگیرید.