کدخبر: ۳۹۰۲۲

۶۰ درصد آمریکایی‌ها مخالف حمله واشنگتن به ایران هستند

نتایج نظرسنجی جدید موسسه آمریکایی یوگاو (YouGov) که برای روزنامه انگلیسی اکونومیست انجام داده است، نشان می‌دهد که ۶۰ درصد آمریکایی‌ها مخالف حمله کشورشان به ایران و ۲۴ درصد در انجام این اقدام مردد هستند.

۶۰ درصد آمریکایی‌ها مخالف حمله واشنگتن به ایران هستند

به گزارش 24 آنلاین، تارنمای روزنامه لو فیگارو فرانسه روز پنجشنبه با انتشار نتایج جدید این موسسه نظرسنجی، افزود: نیمی از آمریکایی‌ها ایران را دشمن می‌دانند، اما اکثریت بزرگی با مداخله نظامی ایالات متحده مخالفند.

این گزارش با یادآوری تردیددهای دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا برای پیوستن به رژیم اسرائیل و حمله نظامی به ایران و تکرار این جمله از وی که «به نظر می‌رسد که مردم آمریکا نظر (روشن) خود را در این مورد دارند»، افزود: فقط ۱۶ درصد از مردم آمریکا معتقدند که ارتش کشورشان باید در این درگیری دخالت کند.

در این زمینه ۶۵ درصد از دموکرات‌ها، ۶۱ درصد از مستقل‌ها و ۵۳ درصد از جمهوری‌خواهان با مداخله نظامی مخالفت کردند.

لو فیگارو با بیان اینکه نتایج این نظرسنجی نشان دهنده یک تغییر واقعی در طرز فکر آمریکایی‌ها است، افزود: بدون شک مردم آمریکا از جنگ‌های مکرری که در دهه‌های اخیر در سراسر جهان به راه افتاده خسته شده‌اند.

این گزارش یادآوری می‌کند که طبق نظرسنجی فاکس نیوز، در سال ۲۰۱۹ میلادی، ۵۳ درصد از مردم آمریکا موافق عملیات نظامی برای جلوگیری از توسعه سلاح‌های هسته‌ای توسط ایران بودند.

لازم به یادآوری است که گروه‌هایی از فعالان صلح و ضد جنگ در حدود ۴۰ شهر آمریکا از مقابل کاخ سفید در واشنگتن دی‌سی تا نیویورک روز چهارشنبه به وقت محلی (برابر با ۱۸ ژوئن و ۲۸ خرداد ماه) را به عنوان «روز ملی اعتراض» انتخاب کردند و در سراسر آمریکا تجمعاتی با عنوان «نه به جنگ با ایران» و «دست از سر ایران بردارید»، برگزار کردند.

گروه‌های حامی صلح و فعالان ضد جنگ، جنبش جوانان فلسطینی و سازمان بین المللی یهودیان «ناتوری کارتا» در نیویورک از جمله برگزار کنندگان این راهپیمایی‌ها در سراسر آمریکا هستند که در حدود ۴۰ شهر آمریکا در ایالت‌های مختلف، مردم به این تجمعات ضد جنگ پیوستند.

به گزارش ایرنا، بامداد روز جمعه ۲۳ خردادماه، در پی حمله تروریستی رژیم صهیونی به تهران و تعدادی از شهرهای کشور، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند.

به دنبال این جنایت رژیم صهیونیستی، رهبر انقلاب - جمعه شب - در یک پیام تلویزیونی تاکید کردند: نیروهای مسلح، رژیم رذل صهیونی را بیچاره خواهند کرد.

جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی، عملیات وعده صادق ۳ را (شامگاه جمعه) با شلیک ده‌ها فروند موشک‌ به سمت سرزمین‎‌های اشغالی آغاز کرد.

به دنبال تداوم تجاوزگری رژیم صهیونیستی تاکنون، مراحل بعدی عملیات وعده صادق ۳ نیز روزهای بعد انجام شد که گزارش‌های میدانی، تصاویر ماهواره‌ای و شنود اطلاعاتی حاکی از اصابت موثر ده‌ها موشک به اهداف راهبردی است.

منبع: ایرنا
کدخبر: ۳۹۰۲۲
ارسال نظر