کدخبر: ۳۹۹۷۸

ویتکاف: دستیابی به توافقی که مانع غنی‌سازی اورانیوم در داخل ایران شود، امکان‌پذیر است

فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا در غرب آسیا ادعای ترامپ و بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل درباره «تغییر چهره خاورمیانه» را تکرار و بر حمایت بی‌قیدوشرط واشنگتن از تل‌آویو تاکرد کرد.

ویتکاف: دستیابی به توافقی که مانع غنی‌سازی اورانیوم در داخل ایران شود، امکان‌پذیر است

به گزارش 24 آنلاین، استیو ویتکاف، فرستاده ویژه دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در غرب آسیا بدون اشاره به تاکید ایران مبنی بر «غیرقابل مذاکره بودن» برنامه غنی‌سازی تهران، مدعی شد دستیابی به توافقی که مانع غنی‌سازی اورانیوم در داخل ایران شود، امکان‌پذیر است!

وی با تکرار نتایج ارزیابی‌های اخیر در تل‌آویو و واشنگتن مبنی بر موفقیت‌آمیز بودن حمله و تجاوز اسرائیل و آمریکا علیه ایران، این ادعا را مطرح کرده است.

ویتکاف که در جمع یهودیان در «همپتنز» صحبت می‌کرد، همچنین ابراز امیدواری کرد که توافق با حماس نیز هرچه سریع‌تر نهایی شود.

وی همچنین ادعای ترامپ و بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی درباره «تغییر چهره خاورمیانه» را تکرار و بر حمایت بی‌قیدوشرط واشنگتن از تل‌آویو تاکرد کرد.

به گفته وی، ترامپ از زمان بازگشت به کاخ سفید در ژانویه امسال، تاکنون سه بار نتانیاهو را به کاخ سفید دعوت کرده است.

ادعای ویتکاف در حالی مطرح شده است که نتانیاهو دیروز در سفری رسمی راهی واشنگتن شد. رسانه‌های صهیونیستی پیش‌تر گزارش دادند که سفیر آمریکا در اراضی اشغالی در اقدامی غیر معمول نتانیاهو را در سفر به واشنگتن همراهی می‌کند.

تهران همواره تاکید کرده است که «غنی‌سازی اورانیوم برای ایران خط قرمز است و هیچ مذاکره‌ای درباره مسائل منطقه‌ای و موشکی انجام نخواهد شد.»

منبع: مهر
کدخبر: ۳۹۹۷۸
ارسال نظر