کدخبر: ۴۳۵۱۸

دفاع مشاور زاکانی از بابک زنجانی: چرا به آدم‌های باهوش میدان نمی دهید؟

مشاور علیرضا زاکانی نوشت: بابک زنجانی یک کیس مطالعاتی چند وجهی برای راست آزمایی مدعیات ما‌ها -خصوصا منتقدین - است. تنها پروند کلان بود که دولت به جا اعدام متهم، به مطالبه اش رسید و نتیجه داد. نمونه‌ای است که آقا: طرف وقتی زندانش را رفته تعهدش را انجام داده چرا ولش نمی‌کنید کار و زندگی کند؟

دفاع مشاور زاکانی از بابک زنجانی: چرا به آدم‌های باهوش میدان نمی دهید؟

به گزارش 24 آنلاین، عبدالله گنجی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

بابک زنجانی یک کیس مطالعاتی چند وجهی برای راست آزمایی مدعیات ماها-خصوصا منتقدین -است. 

-تنها پرونده کلان بود که دولت به جای اعدام متهم، به مطالبه‌اش رسید و نتیجه داد.

-نمونه‌ای است که آقا: طرف وقتی زندانش را رفته تعهدش را انجام داده چرا ولش نمی‌کنید کار و زندگی کند؟

-نمونه‌ای است برای آنان که اعتراض دارند چرا کسی که سرمایه دارد می‌خواهید از کشورش فراریش دهید و بعد دنبال ثروت ایرانیان خارج از کشورید؟

-نمونه‌ای است که آقا چرا به آدم‌های توانمند با عرضه و باهوش میدان نمی‌دهید و دنبال بله قربان‌گوها هستید؟

-نمونه‌ای است آقا چرا اقتصاد را دست مردم نمی‌دهید و همه‌اش دولتی است؟

حالا کسانی که طرفدار بندهای بالا هستند نظرشان در باره ایشان متناقض نیست؟چون متهم بوده باید تا قبر رهایش نکنیم و کاری کنیم که سرمایه اش را بردارد و برود؟

حالا کامنت بذار گنجی از یک دزد و محکوم حمایت می‌کند. نه واقعا کیس راستی آزمایی ماها و خصوصا  امثال عباس عبدی هم هست.

کدخبر: ۴۳۵۱۸
ارسال نظر