کدخبر: ۵۲۰۳۹

اکسیوس: ویتکاف، چندین پیام درباره مذاکرات به وزیر خارجه عمان داد تا به ایران منتقل کند

یک مقام آمریکایی گفت که اوایل این هفته، ویتکاف با وزیر امور خارجه عمان گفت‌وگو کرده و چندین پیام درباره مذاکرات هسته‌ای به او داده است تا به ایرانی‌ها منتقل کند.

اکسیوس: ویتکاف، چندین پیام درباره مذاکرات به وزیر خارجه عمان داد تا به ایران منتقل کند

به گزارش ۲۴ آنلاین،‌ آکسیوس نوشت:

طبق گفته یک مقام آمریکایی و سه منبع آگاه، ایالات متحده و ایران انتظار می‌رود سه‌شنبه آینده در ژنو دور دوم گفت‌وگوهای هسته‌ای را در تلاشی برای دستیابی به توافقی که از جنگ جلوگیری کند، برگزار کنند.

در ادامه این مطلب آمده است: در حالی که رئیس‌جمهور ترامپ گفته ترجیح می‌دهد راه‌حل دیپلماتیک در پیش گرفته شود و می‌خواهد با ایران به توافق برسد، همزمان دستور تقویت گسترده ناوگان نظامی از جمله اعزام دومین ناو هواپیمابر به خلیج فارس را صادر کرده است.

ترامپ روز سه‌شنبه به آکسیوس گفت: «یا ما به توافق خواهیم رسید یا مجبور می‌شویم کاری بسیار سخت مانند دفعه قبل انجام دهیم.»

به گفته منابع، تیم آمریکایی در این گفت‌وگوها شامل جرد کوشنر، مشاور ارشد ترامپ، و استیو ویتکاف، فرستاده کاخ سفید، خواهد بود.

انتظار می‌رود هیئت ایرانی به ریاست وزیر امور خارجه، عباس عراقچی، باشد.

همچنین انتظار می‌رود بدر البوسعیدی، وزیر امور خارجه عمان که میانجی‌گری میان طرفین را بر عهده دارد، حضور داشته باشد.

یک مقام آمریکایی گفت که اوایل این هفته، ویتکاف با وزیر امور خارجه عمان گفت‌وگو کرده و چندین پیام درباره مذاکرات هسته‌ای به او داده است تا به ایرانی‌ها منتقل کند.

وزیر امور خارجه عمان بر اساس تماس خود با ویتکاف، سندی تهیه کرد و آن را به علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران، که سه‌شنبه گذشته به مسقط سفر کرده بود، ارائه داد.

لاریجانی در مصاحبه‌ای با تلویزیون دولتی ایران تأیید کرد که این سند حاوی پیام‌های آمریکا را دریافت کرده است.

ترامپ روز جمعه به خبرنگاران گفت که هرگونه توافق با ایران باید شامل «صفر بودن غنی‌سازی اورانیوم» در داخل این کشور باشد.

او گفت که در حالی که ایرانی‌ها خواهان گفت‌وگو هستند، هنوز نشان نداده‌اند که حاضرند در مورد برنامه هسته‌ای خود اقدام عملی انجام دهند.

منبع: انتخاب
کدخبر: ۵۲۰۳۹
ارسال نظر