ترامپ: غزه را امنتر خواهیم کرد
رئیس جمهور آمریکا گفت: امروز یکی از مهمترین روزها در مسیر حرفهای من است. رهبران جهان تعهدات فوقالعادهای درباره غزه ارائه کردهاند.
به گزارش ۲۴ آنلاین، دونالد ترامپ امروز ۱۹ فوریه نخستین جلسه «شورای صلح» غزه به ریاست او تشکیل شده است، گفت: این روز یکی از مهمترین روزها در مسیر حرفهای من است. ما غزه را امنتر خواهیم کرد و به این منطقه کمک خواهیم کرد و در موفقیت آن تلاش خواهیم کرد.
وی افزود: ما سلامت و توانمندی سازمان ملل را بازخواهیم گرداند. ما صلح را در غزه را با کمک تعدادی از افراد تأثیرگذار، برقرار خواهیم کرد. ما مقر سازمان ملل در نیویورک را بازسازی خواهیم کرد.
رئیسجمهور آمریکا تصریح کرد: سازمان ملل ظرفیتهای زیادی دارد و نکته مهم این است که شورای صلح است که مسیر را در غزه هدایت خواهد کرد. رهبران جهان تعهدات فوقالعادهای درباره غزه ارائه کردهاند.
او ادامه داد: ما مشتاقانه منتظر همکاری با رهبران جهان در سالهای آینده برای صلح هستیم.