کدخبر: ۵۰۴۹۹

عضو شورای شهر تهران: شهرداری برای حفر تونل در بافت فرسوده پایتخت، باید توضیحات روشنی ارائه کند

عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.

عضو شورای شهر تهران: شهرداری برای حفر تونل در بافت فرسوده پایتخت، باید توضیحات روشنی ارائه کند

به گزارش ۲۴ آنلاین، حبیب کاشانی در جلسه امروز (یکشنبه) شورای شهر تهران با اشاره به انتشار اخباری درباره حفاری یک تونل چندکیلومتری در بازار تهران، گفت: در اخبار متوجه شدم تونلی در بازار به طول چند کیلومتر حفر شده است و اگر این موضوع در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران محسوب می‌شود، رخ داده باشد، حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود؛ چرا که این اتفاق، رخدادی خارق‌العاده است و می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.

وی افزود: اگر در تهران حتی یک فرغون خاک جابه‌جا شود، عوامل شهرداری با آن برخورد می‌کنند؛ حال این سؤال مطرح است که چگونه حفاری به این شکل و در این ابعاد در تهران اتفاق افتاده است.

عضو شورای شهر تهران در ادامه با اشاره به مشکلات جوانان در دریافت وام ازدواج اظهار کرد: معمولاً در ماه‌های رجب و شعبان، جوان‌هایی که قصد ازدواج دارند از اعیاد این ماه‌ها استفاده می‌کنند، اما امروز در حد فاجعه‌ای با موضوع وام ازدواج مواجه هستیم؛ به‌طوری‌که بیش از ۵۷۰ هزار جوان در صف دریافت وام قرار دارند و بعضاً یک سال و ۱۸ ماه در انتظار مانده‌اند.

کاشانی ادامه داد: اخیراً یک دخترخانم و آقاپسری برای دریافت وام به بنده مراجعه کردند. من با یکی از دوستان خود در یکی از بانک‌ها تماس گرفتم و به من گفته شد که این دو نفر در ردیف ۳۰۰۰ قرار دارند و شاید در مردادماه سال آینده نوبتشان برسد.

وی با بیان اینکه این زوج قصد داشتند از وام برای رهن خانه استفاده کنند، افزود: در نهایت تصمیم بر این شد که فقط یک مراسم عروسی برگزار کنند و شب عروسی، هرکدام به خانه پدر و مادر خود بازگردند.

این عضو شورای شهر تهران با اشاره به نقش بانک شهر تصریح کرد: ما در شهرداری، بانک شهر را داریم و این بانک امروز به دلایل مختلف توان رقابت با سایر بانک‌ها را دارد اینکه این بانک به هر دلیلی در حوزه ورزش شهر حمایت‌هایی انجام می‌دهد، ارتباطی به من ندارد؛ اما اینکه بشنویم حدود ۱۲ هزار جوان در صف وام هستند و این موضوع نادیده گرفته شود، درست نیست. این خدمت باید در اولویت بانک قرار گیرد.

کاشانی تأکید کرد: برای یک پسر و یک دختر، زشت است که شب ازدواج به خانه پدر و مادر خود بازگردند. اگر بانک شهر صدای شورا را شنیده است، خواهش می‌کنم به هر طریقی کمک کند تا این جوانان بتوانند زودتر به سر خانه و زندگی خود بروند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خطاب به مسئولان شهرداری گفت: آقای باقری، شما یک روزی گفتید می‌خواهیم از نگهبانان استفاده کنیم و شیفت‌های کاری آنها به جای ۲۴ ساعت و ۴۸ ساعت، به ۲۴ و ۲۴ ساعت تبدیل شود و ۱۰ میلیون تومان نیز به حقوق آنها اضافه کنیم اما تعدادی از این نگهبانان هفته گذشته به شورای شهر آمدند.

کاشانی افزود: حرف کارگران این است که پیش از این، ۱۲۰ روز در سال به خانه نمی‌رفتند و دو روز در میان کار می‌کردند اما با قانون جدید، ۶۰ شب دیگر هم به این وضعیت اضافه می‌شود؛ به‌طوری‌که فردی که متأهل است و می‌خواهد به خانه بازگردد، مدت کمتری در کنار خانواده خواهد بود و در مجموع ۱۸۲ شب در سال در خانه حضور ندارد.

وی در پایان گفت: حالا نگهبانان می‌گویند توسط شورای تحول یگان حفاظت، بازجویی می‌شوند. قرار بود این طرح اختیاری باشد و اگر کسی مایل بود از آن استفاده کند، اما اکنون این موضوع به شکل اجباری اجرا می‌شود.

منبع: ایسنا
کدخبر: ۵۰۴۹۹
ارسال نظر