کدخبر: ۳۵۶۱۹

سید حسن خمینی: در اسرع وقت علت حادثه بندرعباس اعلام شود

یادگار امام (ره) در پیامی ضمن همدردی با مردم داغدار بندرعباس، نوشت: ان شاءالله در اسرع وقت علت این حادثه برای همگان اعلام شود.

سید حسن خمینی: در اسرع وقت علت حادثه بندرعباس اعلام شود

به گزارش 24 آنلاین، سید حسن خمینی در پیامی ضمن همدردی و تسلیت به خانواده جان‌باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی، بر اعلام علت حادثه برای همگان تاکید کرد.

متن پیام  سید حسن خمینی بدین شرح است:

انفجار مهیب در بندر شهید رجایی قلب ایرانیان را جریحه‌دار ساخت.

این اتفاق، از نخستین ساعات وقوع به کانون همدردی و کمک‌رسانی عموم مردم ایران تبدیل شده و صحنه‌های غرورآفرینی را خلق کرد که باطل کننده خواب‌های آشفته بدخواهان ایران و ایرانیان است.

اینجانب ضمن همدردی و عرض تسلیت به خانواده جان‌باختگان، آرزوی سلامتی برای تمام مجروحان و جبران خسارات برای خسارت دیدگان این انفجار، برای دولت محترم و کلیه دستگاههایی که برای اطفا حریق، عمران ویرانی ها تلاش می‌کنند آرزوی موفقیت می‌کنم و ان شاءالله در اسرع وقت علت این حادثه برای همگان اعلام شود.

سید حسن خمینی

کدخبر: ۳۵۶۱۹
ارسال نظر