حوثیهای یمن در حال تبدیل شدن به تعیینکنندهترین عامل در مذاکرات ایران و آمریکا هستند
مشاور سیاسی رئیس جمهور در دولت روحانی خطاب به پزشکیان گفت: به عنوان رییسجمهور ایران، هم «مردم» انتظار دارند، و هم «امنیت ملی ایران» حکم میکند تا از افتادن کشور به دامان درگیریِ دیگری – آنهم با نقشآفرینیِ حوثیهایی که میگویید و میگویند ارتباطی با ایران ندارند و مستقل عمل میکنند – به گونهای جدی جلوگیری گردد.

به گزارش 24 آنلاین، حمید ابوطالبی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:
جناب پزشکیان
حوثیها در حال تبدیل شدن به تعیینکنندهترین عامل در مذاکرات ایران و آمریکا از یکسو و کشیده شدنِ ایران به درگیریِ نظامی منطقهای از سوی دیگر هستند. اکنون، شرایطی پدید آمده است که دیگر چندان مهم نیست که جنگنده F18 آمریکا چگونه به دریا سقوط کرد؛ و یا اینکه چرا سیستمهای بسیار پیشرفته اسرائیل توانایی رهگیری موشک هایپرسونیک حوثیها را نداشتهاند؛ و یا تخریب سیستماتیک زیرساختهای یمن توسط بمبارانهای آمریکا تا کجا تداوم خواهد داشت؛ و یا در کجا چه میگذرد و…از آن رو که، چه آن جنگنده عمدا به دریا سقوط کرده باشد، یا اسرائیل عمدا موشک را رهگیری نکرده است، یا واقعا هر دو واقعه توسط حوثیها رقم خورده است، و یا… مهم این است که این اتفاقات، همه و همه، کاملا به نام ایران نوشته میشوند. از توییت رییسجمهور آمریکا تا وزیر دفاع آن کشور در مورد مسئول دانستن ایران در ماجرای حوثیهای یمن؛ و از آنجا تا تعویق مذاکرات، و موضع بسیار سخت ساعاتی پیش ترامپ در خصوص موضوع هستهای ایران؛ و اینک موضع نخستوزیر اسرائیل پس از اصابت موشک به فرودگاه، و…
جناب رییسجمهوربه اختلاف اخیر میان هند و پاکستان بنگرید؛ در بحرانها، «تفاوت روایتها» و «پذیرش یا عدم پذیرش مسئولیت اتفاقات»چندان مهم نیست، بلکه مهم آن چیزی است که در اثر آن در حال رخ دادن است. بر همین مبنا است که با اعزام وزیرخارجهتان به اسلامآباد و دهلینو، تصمیم به ایفاء نقشی احتمالی در جلوگیری از بروز درگیری میان هند و پاکستان گرفتهاید، و…
اینک همین تصویر و همان تفاوت روایتها، جدای از صحت و یا سقم آن، برای ایران عزیز نیز در حال رقم خوردن است. چه بخواهیم و چه نخواهیم، شرایط آرام آرام پیچیده میشود؛ و ایران، باز چه بخواهد و چه نخواهد، در حال کشیده شدن به رویاروییِ خطرناک دیگری است.
شاید مذاکرات ایران و آمریکا اکنون دیگر اولویت نخست ایران نباشد؛ بلکه جلوگیری از افتادن به دام رویاروییِ نظامی دیگر را بتوان «اولویت سیاست خارجی ایران» دانست.
از این جهت، به عنوان رییسجمهور ایران، هم «مردم» انتظار دارند، و هم «امنیت ملی ایران» حکم میکند تا از افتادن کشور به دامان درگیریِ دیگری – آنهم با نقشآفرینیِ حوثیهایی که میگویید و میگویند ارتباطی با ایران ندارند و مستقل عمل میکنند – به گونهای جدی جلوگیری گردد.
تنها چیزی که از قولهای انتخاباتیِ شما باقیمانده است؛ همین جلوگیری از درغلطیدنِ کشور به دامان جنگ است.