ابطحی: پزشکیان بدشانسترین رئیسجمهور کشور بود
یک فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: پزشکیان بدشانسترین رییسجمهور و مدیر اجرایی کشور بود. مدیری که برای تزریق آرامشی آمد اما بستر رخدادها و حوادث کشور به سمتی رفت که فشارهای انباشت شده 20 تا 30سال را پشت سر گذاشت.

به گزارش 24 آنلاین، محمدعلی ابطحی درباره عملکرد دولت طی یک سال گذشته، اظهار کرد: «فکر میکنم آقای پزشکیان بدشانسترین رییسجمهور و مدیر اجرایی کشور بود. مدیری که برای تزریق آرامشی آمد اما بستر رخدادها و حوادث کشور به سمتی رفت که فشارهای انباشت شده 20 تا 30سال را پشت سر گذاشت. به چنین رییسجمهوری باید خسته نباشید گفت، چرا که در سختترین شرایط و بحرانهای تاریخ پس از انقلاب، آمد و مدیریت مناسبی کرد. مهمترین بحران، جنگ 123 روزه اخیر بود که باعث رویارویی مستقیم امریکا و اسراییل با ایران شد.»
او ادامه داد: «آنچه به دولت و تدابیر دولت باز میگشت، پزشکیان کارنامه مناسبی از خود به جای گذاشت. در بحثهایی چون تامین اقلام اساسی مردم، امنیت، تامین سوخت و زندگی عادی اجتماعی دچار تلاطم نشد. البته که مردم هم همراهی خوبی با دولت کردند. نه شاهد احتکار بودیم، نه غارت مغازهها و نه طمع و زیادهخواهی. البته که همراهی مردم به دلیل همدلی بود که با رییسجمهور و کلیت نظام حس میکردند. مردم میدانستند که رییسجمهور با جنگ مخالف است و تمام تلاش خود را برای مذاکره و توافق صورت داده است.»
ابطحی یادآور شد: «اینها نکات مثبتی هستند که نمیتوان آنها را نادیده گرفت و طی یکسال زمامداری آقای پزشکیان رخ داده است. طی یکسال اخیر علیرغم همه این بحرانها، مسعود پزشکیان محبوبیت خود را حفظ کرد. کمتر ایرانی را میتوان پیدا کرد که معتقد باشد، پیشامدهای اخیر ناشی از عملکرد دولت چهاردهم و مسعود پزشکیان باشد. ایرانیان از عملکرد پزشکیان علیرغم همه فشارها و تکانههای بینالمللی راضی هستند. »
این فعال سیاسی گفت: «رییسجمهور تلاش بسیاری صورت داد تا مذاکرات شکل عینی بگیرد. این تنشزدایی از شعارهای دوران انتخابات پزشکیان بود و بیشتر هواداران او خواستار انجام مذاکرات با طرف اصلی یعنی امریکا بودند. طرف مقابل اما روی میز مذاکرات موشک زدند. پزشکیان طی یکسال اخیر با توجه به اتفاقاتی که برای ایران رخ داد، بیشتر از حد امکان ظاهر شد.»
او در مورد اولویتهای دولت در سال دوم فعالیتهایش گفت: «برای سال دوم معتقدم پزشکیان باید شعارهای انتخاباتیاش را جدیتر و عملیاتیتر دنبال کند. پس از اینکه مشخص شد که از یک طرف، نفوذیها در ایران به اندازهای قدرت یافتهاند که کارخانه پهپادسازی تاسیس کرده و از سوی دیگر مردم عادی که حامی کشورند و پشت سر نظام و دولت ایستادهاند با مشکلات ارتباطی مواجهند، ضرورت انجام اصلاحات بیشتر احساس میشود. حاکمیت و دولت باید به دنبال جبران برخی رفتارهای گذشته باشند. در این مسیر رفع فیلترینگ، تلاش برای رفع تحریمها و بهبود معیشت، ایجاد آرامش و ترسیم چشمانداز روشن برای جامعه، تزریق مهربانی به جامعه و... باید در دستور کار قرار بگیرد.»
ابطحی در پاسخ به این پرسش که ایده وفاق دولت چهاردهم پس از یکسال چه شرایطی را در کشور ایجاد کرده است؟ گفت: « وفاقی که دولت استارت آن را زد، یک وفاق یکطرفه بود. دولت با حسن نیت وفاق میکرد اما تندروها دولت را تخریب میکردند. جنگ 12روزه سطح وفاق مورد نظر دولت را بهشدت ارتقا داد و وفاق اجتماعی ایجاد کرد. کسی گمان نمیکرد، ملتی که تا این اندازه از تصمیمات حکومت آسیب دیده، درک کند که در مواجهه با دشمن خارجی باید متفاوت عمل کنند. بسیاری از کسانی که در خیابانها علیه اسراییل تظاهرات کردند همان افرادی بودند که در جیبشان پیامک توقیف خودرو به دلیل حجاب را داشتند! اما با همه این مسائل باز هم برای حفظ کشورشان وارد میدان شدهاند.»
او ادامه داد: «مردم باید از حکومت ملاطفت ببینند و به مبانی ایرانی که اصل این اتحاد بود توجه کنند. همچنان که نخستین دیدار رهبری پس از جنگ 12روزه که در جامعه آرامش ایجاد کرد و رهبری تذکر دادند که از ایران یاد شود. چون هر وقت ایراندوستی شکل گیرد، مردم هم نشاط بیشتر پیدا کرده و حتی دیانت آنها هم عمق بیشتری پیدا میکند.»