شمس الواعظین: اسرائیل قصد داشت ایران را به هفت قسمت تجزیه کنند
یک روزنامهنگار پیشکسوت گفت: این عملیات قرار بود تا سرنگونی پیش برود. آنها قصد داشتند ایران را به هفت قسمت تجزیه کنند و اکنون مشخص شده است که این عملیات چقدر کاریکاتوری بوده است.

به گزارش 24 آنلاین، ماشاءالله شمسالواعظین با ارائه تحلیلی از جنگ ۱۲ روزه و بازخورد رسانهای اقدامات ایران در جریان این جنگ و ضریب نفوذ ایران در افکار عمومی کشورهای منطقه اظهار کرد: آنچه در بامداد ۲۳ خرداد رخ داد، یکی از آخرین جنگهای اسرائیل در میانمدت خواهد بود. اسرائیل در این جنگ همه توان و تمرکز خود را بر همهجانبه بودن عملیات گذاشته بود؛ از تک و حمله تا فرض سرنگونی، که بعدها مشخص شد این نگاه چقدر کودکانه بوده است.
وی ادامه داد: در گام اول، اسرائیل با قاچاق پهپاد به ایران طی سه ماه و مهندسی افکار عمومی از طریق رسانههای فارسیزبان خارجی، در جهت بدنام کردن سیستم حکمرانی ایران و تکرار موضوعاتی مانند فساد سیستماتیک، انتقال رهبران ایران به خارج از کشور و مسئله آقازادهها، جنگ روانی را پیش از عملیات شکل داده بود.
شمسالواعظین تأکید کرد: این عملیات قرار بود تا سرنگونی پیش برود. آنها قصد داشتند ایران را به هفت قسمت تجزیه کنند و اکنون مشخص شده است که این عملیات چقدر کاریکاتوری بوده است. اما در عین حال، ایران در جریان این جنگ موفق شد با افزایش شدت پاسخ نظامی به تجاوز اسرائیل، درس عجیبی به آنان بدهد.