رئیس جمهور: کسانی از ایران حمایت کردند که بعضا در مواقعی به آنها جفا شده بود
رئیس جمهور گفت: در جنگ تحمیلی دوازده روزه کسانی از انقلاب و ایران حمایت کردند که بعضا در مواقعی به آنها جفا شده بود.

به گزارش 24 آنلاین، مسعود پزشکیان در دیدار با کارکنان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی روز سه شنبه ۲۴ تیر ماه بیان کرد: تمام نقشه دشمنان این بود که پس از حمله به ایران، در میان مردم نارضایتی ایجاد کنند تا آنها به خیابانها بیایند، اما نقشه شومشان نقش بر آب شد.
پزشکیان ادامه داد: در جنگ تحمیلی دوازده روزه کسانی از انقلاب و ایران حمایت کردند که بعضا در مواقعی به آنها جفا شده بود. از داخل زندان برای ایران و تمامیت این کشور دفاع کردند، این سرمایه و وحدتی که ایجاد شد ستودنی و غیرقابل ارزشگذاری است.
رئیس جمهور گفت: باید کاری کنیم که مردم باور کنند که ما خدمتگزار واقعی آنها هستیم، این موضوع را فقط در عمل میشود ثابت کرد.