کدخبر: ۴۱۲۷۵

زیدآبادی: باید بگوئیم که سیاستِ رسمی جمهوری اسلامی در این ۴۷ سال نابودی اسرائیل بوده است یا نبوده است؟

یک فعال سیاسی اصلاح طلب نوشت: در نهایت ما به عنوان شهروندان عادی ایران، باید بگوئیم که سیاستِ رسمی جمهوری اسلامی در این 47 سال نابودی اسرائیل بوده است یا نبوده است؟

زیدآبادی: باید بگوئیم که سیاستِ رسمی جمهوری اسلامی در این 47 سال نابودی اسرائیل بوده است یا نبوده است؟

به گزارش 24 آنلاین، احمد زیدآبادی در کانال تلگرامی خود مطلبی را با عنوان« بوده یا نبوده؟» نوشت؛

در نهایت ما به عنوان شهروندان عادی ایران، باید بگوئیم که سیاستِ رسمی جمهوری اسلامی در این 47 سال نابودی اسرائیل بوده است یا نبوده است؟

اگر بگوئیم نبوده است که برخی از ابواب‌جمعی حکومت به تهدید و فحش و ناسزامان خواهند بست با این اتهام که طرف حامی اسرائیل است! اگر هم بگوئیم بوده است که این هم همان چیزی است که دولت نتانیاهو بر آن اصرار دارد تا جنگ اخیرش علیه کشورمان را به عنوان "یک اقدام مشروع پیش‌دستانه" در سطح بین‌المللی مطرح کند!

حالا که مسئولان کشور  تصمیم گرفته‌اند تکلیف هیچ چیز را روشن نکنند، بالاغیرتاً تکلیف این یکی را روشن کنند تا حداقل در صحبت‌های ‌ روزمره‌مان در این باره به لکنت و تناقض‌گویی دچار نشویم!

کدخبر: ۴۱۲۷۵
ارسال نظر