کدخبر: ۴۲۹۱۵

صوفی: صداوسیما به تریبون و بولتن جریان خاصی مثل جبهه پایداری تبدیل شده است

یک فعال سیاسی اصلاح طلب با بیان اینکه صداوسیما به تریبون و بولتن جریان خاصی مثل جبهه پایداری تبدیل شده گفت: اینکه چنین رویکردهایی در رسانه ملی دنبال می‌شود، بدون شک می‌تواند به امنیت ملی آسیب بزند.

صوفی: صداوسیما به تریبون و بولتن جریان خاصی مثل جبهه پایداری تبدیل شده است

به گزارش 24 آنلاین، علی صوفی اظهار کرد: به نظر می‌رسد برخی هنوز پیام این جنگ اخیر را درک نکرده‌اند. پیام اصلی جنگ این بود که ما علاوه بر پدافند عامل، مانند توان موشکی و نظامی، یک پدافند غیرعامل هم داشتیم که همان حضور و مقاومت مردم بود. بنابراین باید از همه ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های کشور برای حل مشکلات موجود استفاده شود. اما برخوردهای کنونی نشان می‌دهد برخی همچنان در فضای پیش از جنگ مانده‌اند و برای اثبات خود، دیگران را زیر سؤال می‌برند.

او با بیان اینکه صداوسیما به تریبون و بولتن جریان خاصی مثل جبهه پایداری تبدیل شده گفت: اینکه چنین رویکردهایی در رسانه ملی دنبال می‌شود، بدون شک می‌تواند به امنیت ملی آسیب بزند. بسیاری از آسیب‌هایی که تاکنون متوجه کشور شده، ناشی از همین افراد و جریان‌ها بوده که در صداوسیما، مجلس و دیگر نهادها نفوذ داشته‌اند.

صوفی ادامه داد: ایجاد تغییرات جدی و بنیادی در صداوسیما ضروری است. همان‌طور که برای حفظ امنیت و منافع ملی، ناچار شدند آقای لاریجانی را، علی‌رغم تمام مخالفت‌ها و اتهاماتی که علیه او مطرح شده بود، دوباره به صحنه سیاسی بازگردانند، اکنون نیز لازم است صداوسیما دچار تحول شود. این نهاد نیازمند اصلاحی اساسی است تا بتواند نقش واقعی خود را در تقویت همبستگی ملی ایفا کند.

منبع: خبر آنلاین
کدخبر: ۴۲۹۱۵
ارسال نظر