کدخبر: ۴۵۲۶۰

نوبخت:‌ برنامه هفتم توسعه برای گذر از شرایط فعلی تدوین نشده است

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: در شرایط کنونی کشور و در نظام اقتصادی دولت-بازار، قطعاً نقش فعال‌تر دولت در ایفای وظایف اجتماعی، با هدف کاهش نارضایتی‌ها و تاب آوری جامعه، نه تنها یک الزام، بلکه معیاری برای «ارزیابی عملکرد» خواهد بود.

نوبخت:‌ برنامه هفتم توسعه برای گذر از شرایط فعلی تدوین نشده است

به گزارش ۲۴ آنلاین،  محمدباقر نوبخت در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

اجرای اسنپ بک و بازگشت تحریم‌های شورای امنیت، صرف نظر از میزان اثربخشی حداقلی یا حداکثری، شرایط جدیدی را به اقتصاد ایران «تحمیل» خواهد کرد.

گذر از این «شرایط»، نیازمند برنامه ریزی و اقدامی مناسب است که اساسا قانون برنامه هفتم برای آن تدوین نشده است.

لذا، طراحی برنامه‌ای مطلوب، جهت کاهش اثربخشی تحریم‌ها در سفره مردم بی‌دفاع، مهم‌ترین اولویت قوای مجریه و مقننه محسوب می‌گردد.

علی‌رغم محدودیت‌ها، به ویژه درمنابع مالی، نظام موظف است تا عادی شدن وضعیت عمومی، با استفاده از تجارب گذشته و اولویت‌بندی در زنجیره تامین، دارو و مایحتاج مردم را با قیمت تثبیت شده وازطریق سازوکارهای روزآمد در اختیار جمهور قراردهد و کاهش قدرت خرید حقوق بگیران ثابت را الزاماً جبران نماید.

در شرایط کنونی کشور و در نظام اقتصادی دولت-بازار، قطعاً نقش فعال‌تر دولت در ایفای وظایف اجتماعی، با هدف کاهش نارضایتی‌ها و تاب آوری جامعه، نه تنها یک الزام، بلکه معیاری برای «ارزیابی عملکرد» خواهد بود.

کدخبر: ۴۵۲۶۰
ارسال نظر