کدخبر: ۴۸۲۴۹

خطیب: دشمن با جنگ ترکیبی به‌دنبال نفوذ و براندازی است

وزیر اطلاعات گفت: «استکبار و نظام سلطه تلاش می‌کنند مسئله نفوذ را با هجمه و جنگ ترکیبی بر کشور تحمیل کنند و هدف نهایی آنها براندازی است.»

خطیب: دشمن با جنگ ترکیبی به‌دنبال نفوذ و براندازی است

به گزارش ۲۴ آنلاین، اسماعیل خطیب با تأکید بر اینکه «نفوذ» یکی از مهم‌ترین ابزارهای فعالیت دشمنان علیه ایران است، درباره طرح «مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و دولت‌ها یا نهادهای بیگانه» که اکنون در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در دست بررسی است، موضع گرفت و آن را گامی برای تقویت سازوکارهای امنیتی کشور خواند.

وی افزود: «استکبار و نظام سلطه تلاش می‌کنند مسئله نفوذ را با هجمه و جنگ ترکیبی بر کشور تحمیل کنند و هدف نهایی آنها براندازی است.»

او ادامه داد که دشمنان این روش‌ها را در کشورهای مختلف آزموده و گاهی به نتیجه رسانده‌اند؛ تجربه‌هایی که به گفته او «در برخی مقاطع با عنوان انقلاب‌های رنگی شناخته می‌شود.»

وزیر اطلاعات با اشاره به اینکه «نفوذ» از قدیمی‌ترین ابزارهای عملیات دشمنان است، توضیح داد: «دشمن در دوره‌های مختلف تلاش کرده از این ابزار استفاده کند؛ از جمله در حوادث سال ۱۳۸۸.» او گفت با وجود این تلاش‌ها، به لطف «وفاق، انسجام، اعتقاد و غیرت مردم ایران نسبت به کشور و سرزمین‌شان»، این اقدامات به موفقیت نرسیده و نخواهد رسید.

خطیب تأکید کرد هدف از طرح مورد بررسی در مجلس این است که سازوکاری قابل مشاهده و روشن برای جامعه ایجاد شود تا بتواند نقش پشتیبان برای نهادهای امنیتی ایفا کند. او ادامه داد: «ما در هر طرح، لایحه، سیاست و تصمیمی، بر حفظ امنیت، انسجام و اتحاد مقدسی که رهبر معظم انقلاب بر آن تأکید داشته‌اند، پای می‌فشاریم.»

به گفته وزیر اطلاعات، طرح «مقابله با نفوذ» می‌تواند با ایجاد چارچوبی مشخص، به کمک دستگاه‌های اطلاعاتی آمده و بخشی از بار مقابله با تهدیدات ترکیبی و شبکه‌ای دشمن را بر دوش بگیرد.

منبع: خانه ملت
کدخبر: ۴۸۲۴۹
ارسال نظر