کدخبر: ۵۱۳۴۳

علم الهدی: طرح آب هزار مسجد باید هر چه زودتر به نتیجه برسد

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی طرح آب هزارمسجد باید هر چه زودتر به نتیجه برسد، گفت: این طرح ابتکار مقام معظم رهبری در جهت تامین آب پایدار شهر مشهد بود که متاسفانه هنوز به نتیجه نرسیده است.

علم الهدی: طرح آب هزار مسجد باید هر چه زودتر به نتیجه برسد

به گزارش ۲۴ آنلاین، سید احمد علم‌الهدی در دیدار با مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب که در دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان برگزار شد با اشاره به ضرورت داشتن طرح‌های ابتکاری برای جذب درآمد بیشتر اظهار کرد: باید به دنبال طرح‌هایی برای تامین آب مشهد باشیم که نیازمند بودجه خاصی نباشد، در غیر این صورت مانند پروژه‌های قبلی به بن‌بست می‌خوریم و یا طرح‌های جایگزینی را پیشنهاد دهید که نیازمند بودجه سنگین نباشند.

وی با بیان اینکه طرح آب هزارمسجد باید هر چه زودتر به نتیجه برسد، افزود: این طرح ابتکار مقام معظم رهبری در جهت تامین آب پایدار شهر مشهد بود که متاسفانه هنوز به نتیجه نرسیده است.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی گفت: شما در آب منطقه‌ای استان نیازمند برنامه‌ریزی و اجرای طرح‌هایی هستید که بتوانید بیشترین استفاده را از منابع داخلی استان داشته باشید و اتکایی به بودجه‌های دولتی نداشته باشید.

علم الهدی با تقدیر از مدیریت صحیح منابع آبی در تابستان و پاییز سال جاری ادامه داد: خوشبختانه با مجاهدات زیادی که شما عزیزان داشتید و کرامات امام هشتم (ع) ما در تابستان و پاییز با قطعی در مشهد مواجه نشدیم.

کدخبر: ۵۱۳۴۳
ارسال نظر