کدخبر: ۵۳۷۲۳

دولت لایحه تعویق برگزاری انتخابات شوراها را به مجلس تقدیم می کند

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به شرایط حساس کنونی، قرار است دولت لایحه‌ای را به مجلس تقدیم کند که براساس آن برگزاری انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا تا ۴۵ روز پس از پایان رسمی جنگ به تعویق بیفتد.

 دولت لایحه تعویق برگزاری انتخابات شوراها را به مجلس تقدیم می کند

به گزارش ۲۴ آنلاین، عباس گودرزی با اشاره به جلسه هیأت رئیسه مجلس با روسای کمیسیون‌های تخصصی، گفت: جلسات کمیسیون‌های تخصصی به‌صورت مستمر در حال برگزاری است .

وی افزود: با توجه به شرایط حساس کنونی، قرار است دولت لایحه‌ای را به مجلس تقدیم کند که براساس آن برگزاری انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا تا ۴۵ روز پس از پایان رسمی جنگ به تعویق بیفتد. 

سخنگوی هیات رئیسه مجلس گفت: بر اساس این لایحه دوره جدید شوراها فعالیت خود را ۴۵ روز پس از برگزاری انتخابات را آغاز خواهد کرد.

وی با اشاره به طرح مدیریت تنگه هرمز، گفت: در کنار موضوعات جاری، مباحثات پیرامون مدیریت حاکمیتی بر تنگه هرمز نیز مورد بحث و گفت وگو قرار گرفت که نتیجه آن به اطلاع مردم خواهد رسید.

منبع: ایسنا
کدخبر: ۵۳۷۲۳
ارسال نظر