کدخبر: ۵۸۰۳۰

سپاه: انبار‌های بزرگ تجهیزات نظامی و مخازن سوخت ناوگان پنجم دریایی آمریکا در بحرین درهم کوبیده شد

طی شامگاه ۲۴ تیر ۱۴۰۵ و همزمان با اعمال محاصره دریایی آمریکا علیه ایران، حملاتی میان دو طرف شکل گرفت. سپاه پاسداران طی بیانیه‌ای اعلام کرد که دارایی‌ها و پایگاه‌های آمریکا را در پاسخ به حملات ارتش این کشور به جنوب ایران، بمباران کرده است.

سپاه: انبار‌های بزرگ تجهیزات نظامی و مخازن سوخت ناوگان پنجم دریایی آمریکا در بحرین درهم کوبیده شد

به گزارش ۲۴ آنلاین، طی شامگاه ۲۴ تیر ۱۴۰۵ و همزمان با اعمال محاصره دریایی آمریکا علیه ایران، حملاتی میان دو طرف شکل گرفت. سپاه پاسداران طی بیانیه‌ای اعلام کرد که دارایی‌ها و پایگاه‌های آمریکا را در پاسخ به حملات ارتش این کشور به جنوب ایران، بمباران کرده است.

سنتکام مدعی شد: «هواپیماهای جنگنده، پهپادها و کشتی‌های نیروی دریایی آمریکا در طول موج هفت ساعته، مهمات دقیقی را علیه سایت‌های موشکی و پهپادی، قابلیت‌های دریایی و سیستم‌های دفاع ساحلی ایران شلیک کردند تا توانایی ایران در تهدید کشتی‌های تجاری و خدمه غیرنظامی را بیشتر تضعیف کنند».

اخبار مرتبطاین بیانیه ادعایی ادامه می‌دهد:‌ «این حملات در همان روزی انجام شد که نیروهای آمریکایی محاصره دریایی علیه کشتی‌هایی که به بنادر و مناطق ساحلی ایران یا از آنها عبور می‌کنند را از سر گرفتند. این محاصره از ساعت ۴ بعد از ظهر امروز به وقت شرق آمریکا به اجرا درآمد».

در ادامه، معاون امنیتی و انتظامی استانداری خوزستان از حمله دشمن به یک سیلوی ذخیره گندم در شهرستان‌ هویزه و یک نقطه در دشت آزادگان در شب گذشته خبر داد.

همچنین رسانه‌ها خبر می‌دهند که یک واحد تولید آب معدنی در اطراف روستایی در بخش موسیان (استان ایلام) هدف سه پرتابه دشمن دشمن قرار گرفت.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پاسخ به این حملات، در بیانیه‌هایی جداگانه اعلام کرد: «در موج چهارم عملیات نصر۲ با رمز مبارک یا اباعبدالحسین (ع)، KJL مرکز اصلی آماد و پشتیبانی ارتش آمریکا در غرب آسیا در مینا عبدالله کویت به آتش کشیده و منهدم شد.»

سپاه افزود: «مجاهدان نیروی هوافضای سپاه با حمله متقابل به پایگاه آمریکا در الازرق در موج ششم عملیات نصر ۲ با رمز یا الله یا الله یا الله در عملیات مقابله به مثل خود، آشیانه جنگنده های اف ۱۵، ۱۶ و ۳۵ را در هم کوبیدند و تعدادی از پهپادهای راهبردی MQ9 آمریکا در این پایگاه را از بین بردند.»

کدخبر: ۵۸۰۳۰
ارسال نظر