کدخبر: ۵۸۳۶۶

هاشمی‌طبا: برخی جریان‌های تندرو در زمین دشمن بازی می‌کنند

معاون رئیس دولت اصلاحات با انتقاد از عملکرد برخی جریان‌های تندرو، آن‌ها را متهم کرد با مغلطه و روایت‌های خلاف واقع در زمین دشمن بازی می‌کنند.

هاشمی‌طبا: برخی جریان‌های تندرو در زمین دشمن بازی می‌کنند

به گزارش ۲۴ آنلاین، مصطفی هاشمی‌طبا اظهار کرد: تندروها حرف زدن را از ترامپ یاد گرفته‌اند و بدون توجه به واقعیت، هر ادعایی را مطرح می‌کنند. این افراد با استفاده از مغلطه و سفسطه تلاش می‌کنند تصمیمات کلان نظام را صرفاً به دولت نسبت دهند. 

وی افزود: اقدامات اجرایی کشور بر پایه تصمیمات کلان نظام انجام می‌شود و درباره مصوبات شورای عالی امنیت ملی نیز باید از اعضای شورا پرسید، نه اینکه روایت‌های غیرواقعی منتشر شود. 

این فعال سیاسی همچنین با انتقاد از عملکرد این جریان گفت: این افراد همواره در زمین دشمن بازی کرده‌اند و پاس گل به اسرائیل داده‌اند. این سؤال خود من هم هست؛ من هم نمی‌دانم چرا با آن‌ها برخورد نمی‌شود.

منبع: خبر آنلاین
کدخبر: ۵۸۳۶۶
ارسال نظر