وزارت کشور: ساماندهی اتباع غیرمجاز با سرعت در حال انجام است
سخنگوی وزارت کشور از ادامه اجرای طرح ساماندهی و طرد اتباع افغانستانی غیر مجاز از کشور خبر داد و گفت: اجرای این طرح تعطیل نشده است و از فروردین ۱۴۰۴ ابتدای اجرای آن تا کنون حدود ۲ میلیون اتباع غیر مجاز از کشور خارج شدهاند.
به گزارش ۲۴ آنلاین، علی زینی وند با اشاره به اجرای طرح ساماندهی و طرد اتباع افغانستانی غیر مجاز و غیرقانونی از کشور و ادامه اجرای این طرح پس از جنگ، افزود: طرح طرد و ساماندهی اتباع غیر مجاز افغانستانی ادامه دارد و تعطیل نشده و اجرای آن با هدف ساماندهی حضور اتباع خارجی در کشور بوده است و این اقدام وزارت کشور به معنای طرد همه اتباع نیست.
به گفته وی، اجرای طرح ساماندهی اتباع باعث شد تا بسیاری از اتباع به صورت خود معرف و برخی هم از طریق احکام مقامات قضایی از کشور خارج شوند و طبق آخرین اطلاعات، ساماندهی اتباع غیر مجاز با سرعت در حال انجام است.