کدخبر: ۵۹۷۰۰

دولت چه زمانی وزرای پیشنهادی دفاع و اطلاعات را به مجلس معرفی می‌کند؟

سخنگوی هیات رئیسه مجلس گفت: دولت از ۲۹ مردادماه به مدت یک و نیم ماه فرصت دارد تا وزرای پیشنهادی اطلاعات و دفاع را به مجلس شورای اسلامی معرفی کند.

دولت چه زمانی وزرای پیشنهادی دفاع و اطلاعات را به مجلس معرفی می‌کند؟

به گزارش ۲۴ آنلاین، عباس گودرزی درباره زمان معرفی وزرای پیشنهادی اطلاعات و دفاع به مجلس، گفت: طبق اجازه‌ای که از رهبر معظم انقلاب اخذ شده، دولت از  ۲۹ مردادماه به مدت یک و نیم ماه فرصت دارد تا وزرای پیشنهادی اطلاعات و دفاع را به مجلس شورای اسلامی معرفی کند.

وی ادامه داد: در این راستا ایده‌ای مطرح است که شرط اجتهاد برای وزیر اطلاعات ضرورت نداشته باشد. با توجه به مغایرت قانون با این ایده، باید قانون اصلاح شود لذا  مقرر است دولت در این خصوص لایحه تقدیم مجلس کند.

گودرزی همچنین در خصوص انتخابات شوراهای شهر و روستا نیز بیان کرد: در این راستا نیز مقرر شد با توجه به اینکه تعویق انتخابات تابع تصمیم شورای عالی امنیت ملی بوده است هرگونه تصمیم گیری بعدی نیز در شورای عالی امنیت ملی صورت پذیرد.

سخنگوی هیات رئیسه مجلس در پایان، گفت: امروز ۲۴ مرداد انتخابات کمیسیون اصل نود و ۴ شهریور انتخابات کمیسیون قضایی برگزار خواهد شد که براین اساس کمیسیون‌های تخصصی اجلاسیه سوم تکمیل خواهد شد.

منبع: ایسنا
کدخبر: ۵۹۷۰۰
ارسال نظر