کدخبر: ۵۹۹۰۳

نماینده مجلس:‌ کشورهای عربی به‌خوبی دریافته‌اند که آمریکا امنیت‌ساز آنها نیست

یک نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: کشورهای عربی به‌خوبی دریافته‌اند که آمریکا امنیت‌ساز آنها نیست و در بزنگاه جنگ، هیچ‌کس از آنها دفاع نکرد.

نماینده مجلس:‌ کشورهای عربی به‌خوبی دریافته‌اند که آمریکا امنیت‌ساز آنها نیست

به گزارش ۲۴ آنلاین، سید مرتضی محمودی، به تبیین ابعاد شکست‌های راهبردی آمریکا پرداخت و تصریح کرد: آمریکایی‌ها که روزی از فروپاشی جمهوری اسلامی ایران و تجزیه آن در ۴۸ ساعت سخن می‌گفتند و رویای براندازی داشتند، امروز برای تردد کشتی‌های تجاری و نفتکش ها، ناچار به قبول شرایط جمهوری اسلامی ایران در تنگه هرمز شده‌اند.

وی ادامه داد: کاهش منابع انرژی، فرسودگی تسلیحات و نیروی نظامی آنان در منطقه، شکست پی‌درپی طرح‌ها و نقشه‌هایشان، بی‌اثر بودن تهدیدهای ترامپ، و همراهی‌نکردن جامعه بین‌الملل با خواسته‌های واشنگتن، همه و همه سبب شده که آمریکا در باتلاقی گرفتار شود که هر لحظه او را بیشتر فرو می‌برد.

رئیس کمیته امنیت داخلی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی افزود: امروز کارشناسان آمریکایی و بین‌المللی اذعان دارند که راهی جز تسلیم، ترک مخاصمه و خروج از غرب آسیا و خلیج فارس برای آمریکا باقی نمانده است.

محمودی به تغییر نگاه کشورهای عربی حوزه خلیج فارس اشاره کرد و  افزود: کشورهای عربی به‌خوبی دریافته‌اند که آمریکا امنیت‌ساز آنها نیست و در بزنگاه جنگ، هیچ‌کس از آنها دفاع نکرد؛ نه آمریکایی‌ها و نه دیگران. این تجربه تلخ، آنها را به دوری از توهم امنیت آمریکایی و اسرائیلی و ضرورت نزدیکی به همسایگان سوق داده است.

محمودی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران باید از این ظرفیت حداکثر استفاده را کرده و ضمن اعمال قدرت و پیگیری خواسته‌های خود در حوزه خلیج فارس، با تدابیر هوشمندانه، کشورهای منطقه را به سمت خود جذب و شکاف میان آنها و غرب را عمیق‌تر کند که این کار پیچیده اما شدنی است.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: به راستی که پیروزی نهایی از آن ماست؛ به شرط آنکه متحد بمانیم، گوش به فرمان رهبری باشیم و از میدان خارج نشویم. مردم شریف ایران، با همان روحیه‌ای که در تهران، مشهد، اصفهان، گرگان و سراسر کشور حضور یافتند، امروز نیز مبعوث شده‌اند تا فتنه‌ها و سختی‌ها را پشت سر بگذارند و شیرینی پیروزی را بچشند. 

منبع: ایلنا
کدخبر: ۵۹۹۰۳
ارسال نظر