کدخبر: ۳۹۳۷۵

روزنامه‌ها فردای آتش‌بس چه نوشتند؟

یک روز پس از آتش‌بس، روزنامه‌های کشورمان با هشدار به دشمن، درخصوص دست به ماشه بودن ایران، به این اتفاق پرداخته و از نیروهای مسلح کشورمان قدردانی کرده‌اند.

روزنامه‌ها فردای آتش‌بس چه نوشتند؟

به گزارش 24 آنلاین، در پی تجاوز ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی به خاک کشورمان و اعلام آتش بس، روزنامه‌های امروز ایران، چهارشنبه ـ ۴ تیرماه ـ به این اتفاق پرداخته‌اند. 

بر همین اساس روزنامه اعتماد با تیتر آسمان ایران پاک شد، به عقب نشینی هواپیماهای دشمن از فضای شهرهای کشور پرداخته است.

روزنامه شرق هم با تیتر نخست پیام آتش‌بس در میان دود و آتشبار، گزارشی از اعلام پایان نبردی که نیمه شب اعلام شد، ارائه داده است. 

سیاست روز با تشکر از نیروهای مسلح تیتر نخستش را با این مضمون، چنین آورده است: «دم ارتش و سپاه گرم». عکس یک این روزنامه هم تجمع مردم تهران برای تقدیر از نیروهای مسلح است. 

روزنامه مردم‌سالاری هم تیتر «ایران، سربلند در دفاع» را برای امروز انتخاب کرده است و با انتشار عکسی از ادای احترام اقشار مختلف به پرچم مقدس ایران، نوشته است است که «اسرائیل و آمریکا از جنگ با ایران عقب نشستند».

روزنامه عصر قانون هشدار داده است که «ایران دست به ماشه» است و تیتر نخست خود را با همین عبارت در پس زمینه‌ای از آسمان آبی ایران همراه با پرچم کشورمان به نمایش درآورده است. روزنامه آگاه هم با رویکردی مشابه، با نمایش موشک‌های ایرانی بر فراز آسمان رژیم صهیونیستی، نوشته است «دست به ماشه».

 

«آتش بس مشروط» تیتری است که برای چهارشنبه ـ ۴ تیرماه ـ روزنامه آرمان ملی انتخاب شده است. روزنامه کیهان هم از تحمیل آتش بس به اسرائیل نوشته است و تاکید کرده که انگشت همچنان روی ماشه است.

 

 

روزنامه ایران هم محوریت صفحه نخست خود را بر تقدیر از نیروهای مسلح کشورمان گذاشته و تیتر یک خود را چنین انتخاب کرده است: «دیده‌بان کیان ایران». در صفحه نخست این روزنامه آمده است: «تحمیل توقف جنگ بر دشمن در ساعت ۴ بامداد سه‌شنبه بدون اقتدار نیروهای مسلح و همراهی و همدلی ملی امکان‌پذیر نبود. تنها چنین ترکیب بی‌نظیری می‌توانست موجودیت کشورمان را در برابر تهدیدات و جنایت‌های رژیم صهیونیستی و آمریکا حفظ کند.»

منبع: ايسنا
کدخبر: ۳۹۳۷۵
ارسال نظر