کدخبر: ۴۰۴۳۲

۲ فیلم کیارستمی در جشنواره لهستان

بیست و پنجمین جشنواره افق‌های جدید وروکلاو در کشور لهستان میزبان نمایش دو فیلم از آثار عباس کیارستمی و چند فیلم از دیگر سینماگران ایرانی است.

2 فیلم کیارستمی در جشنواره لهستان

به گزارش 24 آنلاین،   در این رویداد سینمایی فیلم‌های «کلوزآپ» و «باد ما را خواهد برد» از ساخته‌های عباس کیارستمی به نمایش گذاشته خواهند شد.

فیلم «کلوزآپ» یا «نمای نزدیک» محصول سال ۱۹۹۰ میلادی است و فیلم «باد ما را خواهد برد» دیگر ساخته عباس کیارستمی محصول ۱۹۹۹ است که جایزه بزرگ ویژه هیات داوران و جایزه بهترین فیلم فیپرشی را را در جشنواره ونیز ۱۹۹۹ کسب کرد.

بیست و پنجمین جشنواره فیلم افق های جدید وروکلاو از ۱۷ تا ۲۷ جولای (۲۶ تیر تا ۵ مرداد) در لهستان برگزار خواهد شد و همچنین میزبان نمایش فیلم‌های «یک تصادف ساده» ساخته جعفر پناهی، «منطقه بحرانی» به کارگردانی علی احمدزاده، «جماعت» ساخته سهند کبیری و «چیزهایی که تو می کشی» ساخته علیرضا خاتمی خواهد بود.

منبع: ايسنا
کدخبر: ۴۰۴۳۲
ارسال نظر