رقابت طراحان لباس عفیفانه/ جشنواره «حِباء» در پی چیست؟
مدیرعامل انجمن فعالان حجاب و متخصصین حوزه حجاب از برگزاری نخستین دوره جشنواره «حِباء» با هدف طراحی پوشاک عفیفانه خبر داد و به تشریح برنامهها و اهداف این رویداد پرداخت.

به گزارش 24 آنلاین، حمیدرضا امیدی در گفتوگو با ایسنا، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه به نظر ما در طراحی لباس در جشنوارههای مختلف، برای پوشاک عفیفانه خلاء وجود دارد، انجمن فعالان حجاب تصمیم گرفته است جشنوارهای با عنوان «حِباء» برگزار کند.
او با بیان اینکه واژه «حِباء» به معنای بخشش بی مزد و منت است، اظهار کرد: «حِباء» همچنین مخفف حجاب بانوان ایرانی است.
امیدی با اشاره به اینکه روز پنجشنبه (۲۶ تیرماه) از پوستر جشنواره «حِباء» رونمایی شده است، ادامه داد: امیدواریم این جشنواره فتح بابی بر گسترش طراحی پوشاک عفیفانه باشد و طراحان لباس بتوانند هنر خود را در این زمینه بروز دهند.
کارمان به اهدای جایزه ختم نمیشود
او با تاکید بر اینکه سعی بر این است که خروجی این جشنواره لباسهای کاربردی باشد، بیان کرد: طراحان برگزیده جشنواره «حِباء» به تولیدکنندگان متصل خواهند شد تا طرحها به مرحله تولید برسد تا این جشنواره، به سیاق سایر جشنوارههای مد و لباس به یک اهدای جایزه و تقدیر ختم نشود و ابعاد گستردهتری داشته باشد.
مدیرعامل انجمن فعالان حجاب و متخصصین حوزه حجاب درباره زمانبندی برگزاری این جشنواره، توضیح داد: طبق تقویمی که برای جشنواره در نظر داشتیم میخواستیم کارها زودتر آغاز شود اما جنگ ۱۲ روزه کمی زمانبندی را با تغییر مواجه کرد. از ۲۶ تیرماه تا ۲۵ مرداد ماه فرصت طراحی، ثبت نام و آپلود عکسها است. پس از آن تا پنجم شهریور ماه نتایج اولیه بررسی و همراه با ذکر نکات به شرکتکنندهها صورت میگیرد. سپس شرکتکنندگان تا ۱۰ مهرماه فرصت ارائه و تحویل آثار دوخته شده را دارند.
او با بیان اینکه داوری جشنواره «حِباء» در دو مرحله انجام میشود، گفت: داوری اولیه ۱۰ تا ۱۹ مهرماه و داوری نهایی تا ۲۵ مهرماه انجام میشود و در نهایت شرکتکنندگان تا ۳۰ مهرماه فرصت آمادهسازی نهایی آثار برای بخش نمایشگاهی را خواهند داشت.
اختتامیهای همزمان با ولادت حضرت زینب (س)
به گفته امیدی از اول تا پنجم آبان ماه آثار برگزیده به نمایش درمیآید و اختتامیه این رویداد نیز روز پنجم آبان ماه همزمان با ولادت حضرت زینب (س) برگزار میشود. این جشنواره بخش فروش نیز ندارد.
او به معرفی شورای سیاستگذاری این رویداد پرداخت و افزود: سحر تلقانی، منیر شعبانی، مرضیه ایوتین، خانم زهرهوند، فاطمه مسعودشاهی و زینب دولتی از اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره «حِباء» هستند.
مدیرعامل انجمن فعالان حجاب و متخصصین حوزه حجاب درباره اهداف این رویداد، توضیح داد: ارتقای سطح طراحی و تولید محصولات حجاب، ایجاد زیرساخت برای استاندارسازی سایزبندی محصولات حوزه حجاب و منتورینگ (راهبری) طراحان و برندهای فعال در حوزه حجاب و در نهایت نمایش خلاقیتهای طراحان و تولیدکنندگان عرصه حجاب کشور از اهداف مهمی است که دنبال میکنیم.
او در بخش دیگری از سخنان خود درباره هفتمین نمایشگاه پوشاک ایرانی _ اسلامی «هدی» که قرار بود از ۲۱ لغایت ۳۰ خرداد ماه برگزار شود، بیان کرد: به دنبال جنگ تحمیلی ۱۲روزه این نمایشگاه از روز پنجم لغو شد. تصور میکنم در صورت تداوم برپایی نمایشگاه تا روز پایانی، این دوره در ادوار جشنواره میتوانست موفقترین دوره باشد زیرا در همان روزهای نخست با استقبال بسیار خوبی از سوی مردم مواجه شد.
او با بیان اینکه به دنبال لغو نمایشگاه ۵۰ درصد هزینه اجاره غرفه به غرفهداران عودت داده میشود، گفت: امیدواریم در دور هشتم نمایشگاه به نحوی با تولیدکنندگان همراهی کنیم که ضررهای این دوره نیز برایشان جبران شود.
امیدی درباره زمان برگزاری هشتمین نمایشگاه پوشاک ایرانی _ اسلامی «هدی» نیز اظهار کرد: پیشبینی ما این است که نیمه دوم شهریور ماه برگزار شود.