کدخبر: ۳۶۱۷۹

نراتزوری با لائوتارو و پاوار برابر بارسا حاضر می‌شود

دو بازیکن مصدوم اینتر پیش از دیدار حساس برابر بارسلونا در لیگ قهرمانان اروپا به تمرین گروهی برگشتند و به نظر می‌رسد که به این بازی می‌رسند.

نراتزوری با لائوتارو و پاوار برابر بارسا حاضر می‌شود

به گزارش 24 آنلاین، اینتر خود را آماده دیدار حساس برابر بارسلونا در لیگ قهرمانان اروپا می‌کند. دو تیم اینتر و بارسلونا در بازی برگشت نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان اروپا سه‌شنبه به مصاف هم می‌روند تا نخستین تیم فینالیست مشخص شود. این بازی در حالی به میزبانی اینتر برگزار می‌شود که جدال رفت دو تیم با تساوی سه بر سه به پایان رسید.

روزنامه اسکای اسپورت ایتالیا خبر خوبی برای هواداران اینتر داشت. طبق اعلام این روزنامه ایتالیایی لائوتارو مارتینس، کاپیتان آرژانتینی اینتر، به تمرین گروهی برگشته است و به نظر می‌رسد که می‌تواند تراتزوری را در دیدار برابر بارسلونا همراهی کند.

اسکای اسپورت نوشت: لائوتارو نهایت تلاشش را به کار می‌گیرد تا تیمش را در این بازی حساس همراهی کند. او زوتر از زمان در نظر گرفته شده بهبود یافت و دوست دارد که در بازی برگشت برابر بارسلونا هم به میدان رود.

طبق اعلام اسکای اسپورت وضعیت بنژامن پاوار هم مثل لائوتارو است و این بازیکن فرانسوی که در دیدار رفت نتوانست به میدان رود به بازی برگشت می‌رسد

منبع: ايسنا
کدخبر: ۳۶۱۷۹
ارسال نظر