کدخبر: ۳۶۹۶۴

هوش مصنوعی به تمرینات ناشنوایان اعزامی به المپیک ژاپن وارد شد

رییس فدراسیون ناشنوایان گفت: به منطور علمی کردن تمرینات ناشنوایان اعزامی به المپیک ژاپن و ارتقای سطح فنی ورزشکاران در این دوره سعی کردیم در کنار تمرینات ورزشکاران اعزامی از هوش مصنوعی استفاده کنیم تا بهترین عملکرد را در ژاپن داشته باشیم.

هوش مصنوعی به تمرینات ناشنوایان اعزامی به المپیک ژاپن وارد شد

به گزارش 24 آنلاین،  مصطفی نکو لعل آزاد در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اعزام تیم ملی فوتسال ناشنوایان به مسابقات قهرمانی جهان، اظهار کرد: این مسابقات خرداد ماه در ایتالیا برگزار می‌شود که سعی داریم از عنوان قهرمانی خود در این مسابقات دفاع کنیم.

وی درباره وضعیت تیم‌های ناشنوایان برای شرکت در المپیک ژاپن، اظهار کرد: این رویداد بزرگ ۲۴ آبان تا ۶ آذر در ژاپن برگزار می‌شود که ما در ۱۱ رشته ورزشی مردان و ۶ رشته بانوان و در مجموع با ۹۱ ورزشکار در این المپیک شرکت خواهیم کرد. تا زمان اعزام به المپیک ۱۰ اردوی ۱۰ روزه برای تمام رشته‌های اعزامی پیش بینی شده که در حال حاضر در برخی رشته‌ها از جمله کشتی، جودو، کاراته، والیبال ساحلی و تیراندازی وضعیت ورزشکاران اعزامی به المپیک مشخص شده است. دوره قبل که رقابت‌ها در برزیل برگزار شد موفق به کسب ۱۴ مدال طلا شدیم که این دوره با هدف گذاری صورت گرفته امید به کسب ۲۱ مدال طلا در المپیک ژاپن داریم.

نکولعل آزاد همچنین درباره حضور جودو بانوان در المپیک ژاپن، گفت: متاسفانه چون سازمان جهانی مخالف حضور بانوان محجبه در رویدادهای جهانی و المپیک است امکان اعزام بانوان جودو کار به ژاپن وجود ندارد.

وی درباره وضعیت بودجه فدراسیون برای اعزام کاروان ناشنوایان به المپیک ژاپن، اظهار کرد: پیش بینی ما از نظر اعتباری برای اعزام کاروان به المپیک چیزی حدود ۱۰۰ میلیارد تومان بود که از این مبلغ بیش از ۶۰ درصد را وزارت ورزش تامین کرده و مابقی بودجه را امیدوارم با حمایت کمیته ملی المپیک و خیرین تامین کنیم. البته دغدغه و نگرانی برای بودجه نداریم و وزیر ورزش این اطمینان را به ما داده است که کاروان به بهترین شکل ممکن به ژاپن اعزام خواهد شد.

رییس فدراسیون ناشنوایان همچنین با اشاره به ورود هوش مصنوعی به تمرینات ناشنوایان اعزامی به المپیک ژاپن، گفت: پیش از این برای آماده سازی ورزشکاران جهت حضور در رویدادهای مهم کمیته پیشگیری از دوپینگ و روانشناسی داشتیم اما این دوره مربیان تحت آموزش کمیته‌های تغذیه، علم تمرین و هوش مصنوعی نیز هستند که تمرینات ورزشکاران را با هوش مصنوعی کنترل می‌کنیم و به مربیان برنامه‌های تمرینی علمی در جهت ارتقای سطح فنی ارائه می‌شود.

او در پایان گفت: در سیستم هوش مصنوعی مربیان تمرینات اولیه را به هوش مصنوعی می‌دهند و او یک برنامه تمرینی مناسب به مربی در جهت آماده سازی ورزشکار ارائه می‌دهد. تلاش بر این است که به جای جذب نیرو بتوانیم کارها را از طریق هوش مصنوعی پیش ببریم و از این طریق هزینه ها را نیز کاهش دهیم. در آینده به دنبال این هستیم که در صورت تامین اعتبارات سنسورهایی را مثل جلیقه روی سینه ورزشکاران قرار دهیم تا ورزشکاران به طور مستقیم و بدون دخالت مربی به سیستم نرم افزار هوش مصنوعی وصل شوند و از هر لحاظ تحت کنترل قرار بگیرند تا برنامه‌های تمرینی خود را برحسب چیزی که هوش مصنوعی به آن ها می‌گوید اجرا کنند. تلاش بر این است با علمی کردن تمرینات ورزشکاران بتوانیم بهترین عملکرد را در ژاپن داشته باشیم.

مصطفی نکو لعل آزاد در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اعزام تیم ملی فوتسال ناشنوایان به مسابقات قهرمانی جهان، اظهار کرد: این مسابقات خرداد ماه در ایتالیا برگزار می‌شود که سعی داریم از عنوان قهرمانی خود در این مسابقات دفاع کنیم.

منبع: ايسنا
کدخبر: ۳۶۹۶۴
ارسال نظر