اونانا از یونایتد نمیرود
سنگربان شیاطین سرخ با وجود فصل کابوسواری که با این تیم داشت قصد جدایی ندارد.

به گزارش 24 آنلاین، آندره اونانا، سنگربان کامرونی شیاطین سرخ، فصل خوبی را با این تیم تجربه نکرد. پیشبینی میشد او شیاطین سرخ را در تابستان ترک کند و از موناکو به عنوان مشتری جدی این دروازهبان باتجربه یاد میشود.
اما طبق اعلام روزنامه سان انگیس اونانا قصد جدایی از شیاطین سرخ را ندارد و میخواهد به حضورش در این تیم ادامه بدهد.
بر اساس اعلام روزنامه سان موناکو با نمایندگان اونانا برای بررسی امکان قرارداد با او تماس گرفته است با این حال این دروازهبان کامرونی قصد ترک اولدترافورد را ندارد.
این روزنامه اضافه کرد که برنامه اونانا ماندن در منچستر است زیرا میخواهد خودش را ثابت کند و تیم را به جایگاه شایستهاش بازگرداند.
این روزنامه اشاره کرد که اونانا میداند که اشتباههایی داشته است اما او به تواناییهای خود و توانایی پاسخگویی به منتقدان ایمان دارد.
از سوی دیگر روبن آموریم، سرمربی پرتغالی شیاطین سرخ، قصد دارد که یک دروازهبان بزرگ را در تابستان جذب کند تا رقابت را در این پست شدت ببخشد؛ چرا که معتقد است که حضور دو دروازهبان بزرگ به تیم کمک خواهد کرد.