کدخبر: ۳۹۷۰۳

پل واکر به قسمت آخر «سریع و خشن» می‌پیوندد!

وین دیزل، بازیگر اصلی مجموعه فیلم‌های «سریع و خشن»، از احتمال بازگشت شخصیت «برایان اوکانر» با بازی پل واکر در قسمت پایانی این مجموعه فیلم محبوب خبر داد.

پل واکر به قسمت آخر «سریع و خشن» می‌پیوندد!

به گزارش 24 آنلاین،   وین دیزل، ستاره مجموعه «سریع و خشن» (Fast & Furious) که نقش دومینیک تورتو را ایفا می‌کند، در یک جشنواره خودرویی که توسط کودی واکر، برادر پل واکر برگزار شده بود، جزئیاتی درباره قسمت یازدهم و نهایی این مجموعه فیلم پرطرفدار ارائه داد.

دیزل صحبت‌های خود را با اعلام تاریخ احتمالی اکران آغاز کرد و گفت: «استودیو یونیورسال از من خواست که قسمت پایانی "سریع و خشن" در آوریل ۲۰۲۷ اکران شود. من هم گفتم: فقط تحت سه شرط؛ اول اینکه فیلم باید به لس‌آنجلس بازگردد، دوم اینکه به فرهنگ ماشین و مسابقات خیابانی بازگردیم و در نهایت، شرط سوم اینکه شخصیت برایان اوکانر (پل واکر) در قسمت نهایی باشد.»

به گزارش هالیوود ریپورتر، واکر در ۳۰ نوامبر ۲۰۱۳ در یک سانحه رانندگی در والنسیا، کالیفرنیا، درگذشت. او در آن زمان مشغول ایفای نقش «برایان اوکانر» در فیلم «سریع و خشن ۷» بود. با این حال، سازندگان توانستند با استفاده از فناوری کامپیوتری، جلوه‌های ویژه، و کمک برادران پل واکر — کودی و کالب واکر — این فیلم را به پایان برسانند و خداحافظی شایسته‌ای برای شخصیت برایان رقم بزنند.

سری فیلم‌های اکشن «سریع و خشن» تاکنون به فروشی بالغ بر ۷.۴ میلیارد دلار دست یافته‌اند.

منبع: ايسنا
کدخبر: ۳۹۷۰۳
ارسال نظر