نمونه دوپینگ دوومیدانی مربوط به کاروان اعزامی به کرهجنوبی نیست/ تست A ورزشکار مثبت شده است
قائم مقام دبیرکل ستاد ملی مبارزه با دوپینگ (ایران نادو) با اشاره به مثبت شدن نمونه دوپینگ یک ورزشکار رشته دوومیدانی، گفت: این تست مربوط به کاروان اعزامی ایران به کره جنوبی نیست.

به گزارش 24 آنلاین، دکتر رضا سعیدی در گفتوگو با ایسنا، درباره مثبت شدن تست دوپینگ یکی از ورزشکاران در رشته دو و میدانی، اظهار کرد: فعلا تست A این ورزشکار مثبت شد و در صورت پذیرش این موضوع، فرایند دوپینگ قطعی میشود و در صورت درخواست تست B از سوی ورزشکار، باید منتظر ماند تا فرایند کامل انجام شود و پس از آن به صورت رسمی نام ورزشکار اعلام خواهد شد.
وی افزود: این پرونده مربوط به قبل از اعزام کارواندوومیدانی ایران به کره جنوبی است و ربطی به ورزشکاران اعزامی به کره جنوبی ندارد و نتیجه پرونده نیز قطعی نشده است. فعلا باید منتظر ماند.