کدخبر: ۴۲۹۱۲

چراغ انتخابات فدراسیون ورزش‌های آبی روشن شد/ زمان قانونی؛ ۲۰ دی ماه ۱۴۰۴

فدراسیون ورزش‌های آبی با برگزاری انتخابات کمیسیون‌های ورزشکاران، مربیان و داوران، ‌رسما چراغ فرایند برگزاری مجمع انتخاباتی که باید ۲۰ دی ماه سال جاری برگزار شود را روشن کرد.

چراغ انتخابات فدراسیون ورزش‌های آبی روشن شد/ زمان قانونی؛ ۲۰ دی ماه ۱۴۰۴

به گزارش 24 آنلاین،   انتخابات کمیسیون‌های ورزشکاران، مربیان و داوران فدراسیون ورزش‌های آبی به صورت الکترونیکی برگزار شده و با توجه به اینکه دوره چهارساله ریاست محسن رضوانی در فدراسیون ورزش‌های آبی ۲۰ دی ماه سال جاری به پایان می‌رسد، رسما فرایند برگزاری انتخابات این فدراسیون، ‌کلید خورد.

۲۰ دی ماه سال ۱۴۰۰ بود که محسن رضوانی در مجمع بدون رقیب فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو با کسب ۵۵ از ۵۸ رای اعضای مجمع برای سومین دوره متوالی به عنوان رییس این فدراسیون منصوب شد و ۲۰ دی ماه سال جاری، ‌ دوره چهارساله ریاست وی به پایان می‌رسد.

فدراسیون ورزش‌های آبی به عنوان یک فدراسیون مهم، با برگزاری مسابقات در حوزه مردان و زنان در رده‌های سنی مختلف جامعه، آمار قابل توجهی را از علاقمندان به رشته‌های ورزشی شنا، ‌ شیرجه و واترپلو را تحت پوشش دارد و یکی از وظایف مهم آن ایجاد بستری مناسب برای توسعه ورزش‌های آبی در کشور به عنوان بخشی بسیار مهم از ورزش همگانی است.

رشته شنا اما تفاوتی ویژه با واترپلو و شیرجه دارد و این رشته ورزشی را باید به عنوان یک ورزش مستقل در ۲ بعد همگانی و قهرمانی دید و نکته قابل تامل اینکه کشورهای توسعه یافته در ورزش به میزان قابل توجهی به رشته شنا اهمیت می‌دهند و زمانی که شناگر یک کشور موفق می شود در رویداد مهمی همانند المپیک ۵ مدال طلا یعنی بیشتر از تعداد مدال کاروان ایران، کسب کند این مسئله نشان می‌دهد که شنا چه رشته مهمی در ورزش دنیا به شمار می رود و امیدواریم روزی فرا رسد که با سرمایه‌گذاری و توجه کلان به رشته شنا در کشور مواجه شویم و در مسیر موفقیت گام برداریم.

منبع: ايسنا
کدخبر: ۴۲۹۱۲
ارسال نظر