کدخبر: ۴۳۸۷۶

ویترس: باعث جبران بازی فاجعه قبلی شدیم

هافبک تیم ملی آلمان عنوان کرد مانشافت با درخشش برابر ایرلند شمالی توانست فاجعه بازی قبلی را به دست فراموشی بسپارد.

ویترس: باعث جبران بازی فاجعه قبلی شدیم

به گزارش 24 آنلاین،  تیم ملی فوتبال آلمان از گروه A انتخابی جام جهانی میزبان ایرلند شمالی بود و در پایان با نتیجه سه بر یک به پیروزی رسید. سرژ گنبری در دقیقه هفت، ندیم امیری در دقیقه ۶۹ و فلورین ویرتس در دقیقه ۷۲ گل‌های برتری آلمان‌ را در این مسابقه به ثمر رساندند. تک گل ایرلند شمالی را هم پرایس در دقیقه ۳۴ زد.

یولیان ناگلزمان، سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان، در پایان مسابقه گفت: در نیمه اول هواداران از نتیجه و عملکردمان خیلی راضی نبودند. ما بازی را خوب شروع کردیم و پرانرژی بودیم و حقمان بود که به برتری برسیم. حریف با تنها شوتش به سمت دروازه ما بازی را مساوی کرد. در نیمه دوم همه چیز بهتر شد. هر چه از زمان بازی گذشت، قدرتمندتر می‌شدیم. این یک پیروزی سزاوارانه برای ما بود. فراموش نکنید دفاع برابر توپ‌های بلند چندان آسان نیست. در ۳۰ دقیقه آخر دوباره شبیه خودمان شدیم.

فلوریان ویرتس، هافبک تهاجمی لیورپول و آلمان، در دقیقه ۷۲ روی یک ضربه آزاد مستقیم گلزنی کرد. او بعد از این دیدار گفت: همه ما می‌دانیم که بازی قبلی فاجعه بود. ما می‌خواستیم امروز بهتر بازی کرده و با انرژی بیشتری عمل کنیم. به نظرم موفق شدیم. عملکرد باکیفیتی را ارائه دادیم و سه امتیاز را کسب کردیم که می‌توانیم از آن راضی باشیم.

اتحادیه فوتبال آلمان پیش از شروع مسابقه مراسمی را برای بزرگداشت متس هوملس، مدافع پیشیین این تیم که تابستان امسال کفش‌هایش را برای همیشه آویخت و بازنشسته شد، برگزار کرد. هوملس در مجموع، ۷۸ بازی برای تیم ملی آلمان انجام داد و پنج گل ملی را هم به ثمر رساند. او با آلمان قهرمان جام جهانی ۲۰۱۴ شد.

آلمان با پیروزی بر ایرلند شمالی سه‌امتیازی شد و در رتبه سوم گروه A قرار گرفت و ایرلند شمالی با این شکست سه‌امتیازی باقی و در رتبه دوم ماند. آلمان در هفته سوم بازی‌های انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ روز دهم اکتبر با لوکزامبورگ روبه‌رو می‌شود. ایرلند شمالی هم در همان تاریخ پذیرای اسلواکی خواهد بود.

منبع: ايسنا
کدخبر: ۴۳۸۷۶
ارسال نظر