کدخبر: ۴۴۰۹۴

میردورقی: استقلال خوزستان حرف‌های زیادی برای گفتن دارد

بازیکن تیم فوتبال استقلال خوزستان از مسئولان استانی خواست پای کار بیایند و از این تیم کمک کنند.

میردورقی: استقلال خوزستان حرف‌های زیادی برای گفتن دارد

به گزارش 24 آنلاین،  فیاض میردورقی شامگاه ۲۱ شهریور پس از برد استقلال خوزستان مقابل استقلال تهران در جمع خبرنگاران اظهار کرد: استاندار خوزستان بسیار به ما کمک می‌کند اما سایر مسئولان هم باید بیایند یک گوشه کار را بگیرند و به ما کمک کنند. مسئولان یک فصل از عبدالله ویسی و سید سیروس پورموسوی حمایت کردند و نتیجه آن قهرمانی استقلال خوزستان در لیگ برتر بود. 

او ادامه داد: فصلی هم که استقلال خوزستان در لیگ یک و هدایت آن بر عهده پورموسوی بود و من هم فوتبالم را مدیون او هستم، با حمایت‌هایی که صورت گرفت، توانست تیم را لیگ برتری کند.

بازیکن تیم فوتبال استقلال خوزستان خاطرنشان کرد: مسئولان بیایند و هر کدام یک گوشه کار را بگیرند. قطعاً اگر به خوزستانی‌ها اعتماد کنیم، استقلال خوزستان حرف‌های زیادی برای گفتن خواهد داشت. شاید سه هفته پیش کسی جوان‌های تیم ما را نمی‌شناخت ولی از این به بعد درباره آنها تیتر خواهید زد. با غرور می‌گویم تیم استقلال خوزستان حرف‌های زیادی برای گفتن خواهد داشت.

منبع: ايسنا
کدخبر: ۴۴۰۹۴
ارسال نظر