کدخبر: ۴۵۹۴۹

شکارچی بی‌امان؛ رکوردشکنی هالند با دهمین گلزنی پیاپی

ارلینگ هالند، مهاجم تیم ملی نروژ، با وجود از دست دادن پنالتی در ابتدای بازی، با ثبت هت‌تریک در دیدار برابر رژیم صهیونیستی بار دیگر قدرت گلزنی خود را به نمایش گذاشت.

شکارچی بی‌امان؛ رکوردشکنی هالند با دهمین گلزنی پیاپی

به گزارش 24 آنلاین،   ارلینگ هالند مهاجم نروژی در مسابقات انتخابی جام جهانی دوباره در کانون توجه قرار گرفت.  هالند در دیدار برابر رژیم صهیونیستی پس از اینکه نتوانست از روی نقطه پنالتی گل بزند شروع ناامیدکننده‌ای داشت ولی در ادامه توانست هت‌تریک کند و ۳ بار دروازه حریف را باز کرد. 

این بازیکن ۲۵ ساله اکنون در ۱۰ بازی متوالی برای باشگاه و تیم ملی کشورش گلزنی کرده و در این مدت ۱۶ گل به ثمر رسانده که آمار بسیار خوبی است.

هالند با هت تریک در این دیدار رکوردش در بازی‌های ملی را نیز به ۵۱ گل در ۴۶ بازی رساند که یکی از بهترین آمارهای گلزنی در دیدارهای ملی است.

نروژ در تلاش است به عنوان تیم نخست گروهش راهی جام جهانی شود و شانس بالایی دارد که بالاتر از ایتالیا به این مهم برسد. 

نروژ دوشنبه باید در دیدار دوستانه برابر نیوزیلند قرار گیرد که صعودش را به جام جهانی قطعی کرده است. در نهایت وایکینگ‌ها در دو دیدار پایانی در انتخابی جام جهانی برابر استونی و ایتالیا قرار خواهند گرفت.

نروژ آخرین بار در جام جهانی ۱۹۹۸ حضور داشت و حالا بعد از مدت‌ها با درخشش هالند به دنبال رسیدن به جام جهانی است.

منبع: ايسنا
کدخبر: ۴۵۹۴۹
ارسال نظر