کدخبر: ۴۶۶۵۹

«مرد عنکبوتی» در مادرید می‌ماند

مدیر برنامه‌های خولیان آلوارس از ماندن او در مادرید برای فصول بعد خبر داد.

«مرد عنکبوتی» در مادرید می‌ماند

به گزارش 24 آنلاین،  خولیان آلوارس تابستان دو سال پیش از منچسترسیتی به اتلتیکو مادرید منتقل شد. این انتقال برای باشگاه مادریدی ۷۵ میلیون یورو هزینه داشت با این حال ناکامی تیم سیمئونه در کسب جام باعث شده است تا خیلی‌ها جدایی آلوارس از این تیم را متصور شوند.

فرناندو هیدالگو، مدیر برنامه‌های آلوارس، نظرش را درباره آینده این بازیکن آرژانتینی بیان کرد. او درباره سرنوشت این بازیکن در مادرید گفت: تمام اخبار منتشرشده در مطبوعات شایعه‌اند. باشگاه اتلتیکومادرید آماده است تا پیشنهاد جدیدی را به او ارائه دهد. آلوارس یکی از مهم‌ترین بازیکنان تیم و به پیشرفت باشگاه بسیار متعهد است.

بازیکن ۲۵ساله آرژانتینی ملقب به «مرد عنکبوتی» در فصل جاری در یازده بازی شرکت کرده و هفت گل و سه پاس گل به ثمر رسانده است.

اتلتیکومادرید با شانزده امتیاز از ۹ بازی در رده چهارم جدول رده‌بندی لالیگا قرار دارد. این تیم مادریدی در لیگ قهرمانان اروپا برابر آرسنال شکست تلخی را پذیرا شد و با چهار گل از توپچی‌ها شکست خورد تا انتقادها از سیمئونه بیشتر شوند.

کدخبر: ۴۶۶۵۹
ارسال نظر