کدخبر: ۴۶۶۶۹
روایتی از حواشی «استقلال» در مجمع خلیج فارس

پاسخ شریعتمداری به منتقدان

در حالی که برخی گزارش‌ها از فضای پرتنش مجمع عمومی اخیر هلدینگ خلیج فارس خبر داده بودند، بررسی دقیق‌تر اظهارات و تصمیمات مطرح‌شده نشان می‌دهد که نگاه مدیران این مجموعه به استقلال نه از جنس هزینه‌های بدون بازده، بلکه در راستای ایجاد نظم مالی، برندسازی و حرکت به سمت سودآوری پایدار است.

پاسخ شریعتمداری به منتقدان

چهارشنبه گذشته مجمع عمومی سالیانه هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس با حضور سهامداران و مدیران ارشد این شرکت برگزار شد. در بخشی از این جلسه، موضوع باشگاه استقلال و هزینه‌های صورت گرفته برای این تیم مورد اشاره برخی از سهامداران قرار گرفت، تا جایی که یکی از آن‌ها از مدیرعامل شرکت خواست نسبت به کنترل هزینه‌ها در این حوزه تصمیم‌گیری کند.

با این حال، برخلاف برخی روایت‌های منتشرشده درباره جنجالی شدن فضای جلسه، گفته می‌شود پاسخ‌های محمد شریعتمداری مدیرعامل هلدینگ برای حاضران قانع‌کننده بوده و جلسه در فضای منطقی ادامه پیدا کرده است.

نکته قابل توجه اینجاست که از زمان واگذاری مالکیت استقلال به هلدینگ خلیج فارس، سیاست‌های مدیریتی در این باشگاه بر مبنای نگاه اقتصادی و ساختارمند تنظیم شده است. انتخاب اعضای هیئت مدیره از میان مدیران اقتصادی، توسعه فعالیت‌های ورزشی در رشته‌های مختلف و گسترش برند استقلال به بیش از ۲۰ تیم فعال در زیرمجموعه باشگاه، همگی در راستای تثبیت جایگاه تجاری و افزایش درآمدهای پایدار صورت گرفته است.

این نگاه اقتصادی، برخلاف برداشت‌های رایج، در قالب مسئولیت اجتماعی تعریف نمی‌شود، بلکه همانند سایر شرکت‌های بورسی، مبتنی بر ایجاد شفافیت مالی و نظم ساختاری برای رسیدن به سوددهی پایدار است. با این حال، باید در نظر داشت که مسیر درآمدزایی در فوتبال، فرآیندی زمان‌بر است و موانعی همچون نبود حق پخش تلویزیونی واقعی، محدودیت در تبلیغات محیطی و مشکلات در فروش رسمی لباس، دستیابی سریع به سوددهی را دشوار می‌کند.

در عین حال، استقلال در شرایطی به هلدینگ خلیج فارس واگذار شد که بدهی‌های انباشته متعددی داشت و نخستین گام مدیران جدید، تسویه‌حساب با طلبکاران و ایجاد ثبات مالی در ساختار باشگاه بود؛ اقدامی که زمینه‌ساز بازگشت آرامش به استقلال در ماه‌های اخیر شده است.

در همین راستا، محمد شریعتمداری مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس در مجمع روز چهارشنبه در پاسخ به پرسش سهامداران درباره وضعیت باشگاه استقلال اظهار داشت: «اراده حاکمیت و نهادهای بالادستی بر این بوده است که مالکیت باشگاه استقلال به هلدینگ خلیج فارس واگذار شود و این تصمیم به انتخاب یا ابتکار مجموعه نبوده است.»

وی افزود: «در صورتی که بتوانیم از این باشگاه به‌صورت حرفه‌ای درآمدزایی و سودآوری داشته باشیم، از آن حمایت و نگهداری خواهیم کرد»

شریعتمداری همچنین با تأکید بر شفافیت مالی گفت: «تلاش ما بر ایجاد نظم مالی در باشگاه است و تمامی هزینه‌ها با دقت و نظارت کامل بررسی می‌شود تا از هرگونه انحراف مالی جلوگیری شود.»

مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس در پایان خاطرنشان کرد:

«در سیاست نگهداری این تیم نیز همانند سایر تصمیمات هلدینگ، منافع سهامداران را اصل و مبنا قرار داده‌ایم.»

 

کدخبر: ۴۶۶۶۹
ارسال نظر