کدخبر: ۴۸۰۴۰

ویروس فیفا گریبان توپچی‌ها را گرفت

آرسنال با مصدومیت شدید گابریل در جریان پیروزی دوستانه برزیل مقابل سنگال در ورزشگاه امارات مواجه شد.

ویروس فیفا گریبان توپچی‌ها را گرفت

به گزارش 24 آنلاین،   برزیل با گل‌های استوائو و کاسمیرو روند ۱۰ بازیِ بدون شکست سنگال را قطع کرد. استوائو، پدیده‌ی جوانی که به‌سرعت در تیم آنچلوتی جایگاهی ثابت پیدا کرده است، گل اول را به ثمر رساند و در ادامه کاسمیرو توانست اختلاف را بیشتر کند. 

اتفاق تلخ در این دیدار مصدومیت گابریل بود که باعث نگرانی شدید هواداران آرسنال شده است. این بازیکن ۲۷ساله در جریان بازی دچار مصدومیت شدیدی شد و از زمین بازی بیرون رفت. 

آنچلوتی پس از بازی گفت: نمی‌دانم آیا گابریل دچار مصدومیت جدی شده است یا نه. فکر می‌کنم او از ناحیه عضله‌اش احساس درد کرد. فردا معاینه خواهد شد. ما از اینکه او چنین احساسی داشت، بسیار ناراحتیم. کاش زودتر خوب شود.

غیبت گابریل پس از شروع خوب توپچی‌ها در این فصل که در ۱۱ بازی لیگ برتر تنها پنج گل دریافت کرده، ضربه بزرگی برای این تیم خواهد بود.

 آرسنال یک‌شنبه هفته بعد در داربی شمال لندن به مصاف تاتنهام می‌رود و سپس چهارشنبه شب در لیگ قهرمانان اروپا میزبان بایرن مونیخ خواهد بود و نبود این بازیکن برزیلی در قلب خط دفاعی، ضربه مهلکی برای تیم آرتتاست. این مدافع گلزن همچنان یکی از مهم‌ترین و تأثیرگذارترین بازیکنان تیم آرتتا به شمار می‌رود.

کدخبر: ۴۸۰۴۰
ارسال نظر