کدخبر: ۴۹۲۶۸

شادی: اعترض حق ورزشکار است

رییس فدراسیون رویینگ ایران گفت: اعتراض حق ورزشکار است و من حتما صحبت‌های ورزشکارانی که معترض بودند را می‌شنوم و با آنها صحبت خواهم کرد.

شادی: اعترض حق ورزشکار است

به گزارش 24 آنلاین،  محسن شادی پس از اینکه به عنوان رئیس فدراسیون رویینگ انتخاب شد، بیان کرد: از اعضای مجمع تشکر می‌کنم و مسئولیت سنگینی را بر دوش من گذاشتند. الان که رئیس فدراسیون شدم باید برنامه اساسی را برای ۴ سال فدراسیون داشته باشم. 

او ادامه داد: با توجه به محدود بودن تعداد ورزشکاران باید طرح استعدادیابی را حتماً دنبال کنیم. همچنین از ورزشکارانی که داریم هم حمایت کنیم و ما به عنوان فدراسیون حامی ورزشکاران هستیم تلاش می‌کنیم در بازی‌های آسیایی ناگویا به دوران طلایی خود برگردیم. روئینگ در بازی‌های آسیایی ۲۰۱۰ و ۲۰۱۴ مدال طلا گرفت و امیدوارم با برنامه‌ریزی‌هایی که داریم این افتخارآفرینی را دوباره برای فدراسیون رویینگ تکرار کنیم.

شادی در پاسخ به این پرسش که چه برنامه‌ای برای پایان دادن به حواشی تیم ملی زنان و اینکه با مربی روس کار نمی‌کنند دارد؟ تاکید کرد: ورزشکار حق اعتراض دارد و خود من هم یک روزی در ورزش پرحاشیه بودم. نظرات آنها را قبول می‌کنم و باید با هم صحبت کنیم. با دشمنی و اختلاف داشتن نمی‌توان پیش رفت و حتماً باید صحبت کنیم.

او ادامه داد: ما باید حرف آنها را بشنویم و ورزشکاران هم باید حرف فدراسیون را گوش کنند. خود ورزشکاران هم می‌دانند که آقای دنیا مالی تعصب خاصی روی روینگ دارد و ما هم هر قدمی که برداریم با مشورت او است. با مربیان سطح بالا صحبت کردیم اما به خاطر تحریم‌هایی که وجود دارد وارد ایران نمی‌شوند چون می‌گویند بعداً در سطح بین الملل برای آنها مشکلاتی پیش می‌آید. آنها می‌خواهند آنلاین کار کنند که ما نمی‌پذیریم.

شادی همچنین گفت: سرمربی روس ما جزو بهترین مربیان روسیه است و دستیار او هم که خانم است تنها برنامه‌هایش را اجرا می‌کند. دو ورزشکار خانم ما که گفتند با این مربی کار نمی‌کنند هم با آنها صحبت می‌کنیم تلاش می‌کنیم که به توافق برسیم چون می‌خواهیم از این دو ورزشکار خود استفاده کنیم. مهسا جاور جزو پرافتخارترین ورزشکاران است و خیلی دوست دارم در بازی‌های آسیایی ناگویا که فکر می‌کنم آخرین بازی‌های آسیایی او باشد مدال طلا بگیرد. او چهار مدال بازی‌های آسیایی دارد و می‌خواهد به مدال پنجم خود هم برسد. همچنین ما انتظار داریم که در بخش بانوان نتایج خوبی در سطح جهان بگیریم. 

شادی در مورد ادامه همکاری با افشین فرزام سرمربی تیم ملی مردان نیز گفت: ما با آقای فرزام خیلی کار داریم و قرارداد او را تمدید خواهیم کرد که سرمربی تیم ملی مردان باشد و می‌خواهیم با او به نتایج خوبی در سطح قاره و جهان برسیم.

او در مورد آخرین وضعیت نازنین ملایی نیز گفت: قبل از اینکه فدراسیون رویینگ جدا شود حدود ۱۶ ماه از تمرینات دور بود. الان هم تصمیم گرفته در خارج از کشور با هزینه شخصی یا اسپانسر تمرین کند. قرار شد پس از تعطیلات عید نوروز در تست‌های انتخابی ما که برای تعیین تیم اعزامی به بازی‌های آسیایی ناگویا است، شرکت کند و در صورت ثبت رکورد بهتر حتماً در ترکیب تیم ملی قرار می‌گیرد. اگر مدال بگیرد قول‌هایی به او داده‌ایم که عمل خواهیم کرد. 

فرزام: رویینگ مردان هم شانس مدال بازیهای آسیایی دارد 

به گزارش ایسنا، افشین فرزام سرمربی تیم ملی روئینگ مردان ایران نیز در خصوص انتخاب محسن شادی به عنوان رئیس فدراسیون قایقرانی اظهار داشت: انتخاب آقای شادی را تبریک می‌گویم که رای کامل مجمع را کسب کردند و اتفاق خوبی است چون ایشان سرد و گرم اردوهای تیم ملی را چشیدند و به لحاظ سخت‌افزاری و تجهیزات به نیازهای تیم ملی مسلط است. به هر حال فکر می‌کنم در دوران ریاست بهتر از دوره سرپرستی، فدراسیون را هدایت کنند.

او در خصوص ادامه همکاری‌اش عنوان کرد: در روزهای آتی جلساتی را برگزار خواهیم کرد تا ببینیم برای ادامه همکاری شرایط به چه صورت خواهد بود. 

فرزام در پاسخ به این سوال که اگر همکاری‌اش ادامه داشته باشد، می‌تواند برای بازی‌های آسیایی شرایطی به وجود بیاورد که شانس مدال داشته باشیم؟ تصریح کرد: پسران ما با توجه به شرایطی که داشتند، به خاطر مسائل مالی و اقتصادی از تیم رفته بودند و الان امیدواریم که فدراسیون یک حمایت ویژه‌ای از بچه‌های ما داشته باشند. بچه‌های ما در یک سال گذشته با انگیزه کار کردند و اینجا نباید کار قطع شود و باید بتوانند این روند را با قدرت بهتر ادامه دهند. اگر این اتفاق بیفتد ما در تیم پسرها می‌توانیم در بازی‌های آسیایی به مدال برسیم.

منبع: ايسنا
کدخبر: ۴۹۲۶۸
ارسال نظر