کدخبر: ۴۹۷۷۲

سرپرست فدراسیون: منافع کل ژیمناستیک کشور را در نظر می‌گیریم

سرپرست جدید فدراسیون ژیمناستیک از تلاش برای ایجاد فضای آرام و مشارکتی در فدراسیون خبر داد و تأکید کرد برنامه‌های تیم ملی و مسیر برگزاری انتخابات آینده با ثبات و انسجام دنبال خواهد شد.

سرپرست فدراسیون: منافع کل ژیمناستیک کشور را در نظر می‌گیریم

به گزارش 24 آنلاین، وجیهه نقوی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره شرایط فدراسیون ژیمناستیک اظهار کرد: از ابتدای حضورم در فدراسیون ژیمناستیک، تلاش بر این بوده که فضای آرام، همدلانه و مبتنی بر تعامل در مجموعه حاکم شود. خوشبختانه با همراهی خانواده بزرگ ژیمناستیک، این روند به‌ تدریج در حال شکل‌گیری است. در همین راستا از تمامی فعالان، پیشکسوتان، مربیان و ورزشکاران دعوت کردیم دیدگاه‌ها و پیشنهادهای خود را مطرح کنند، چرا که اعتقاد داریم ژیمناستیک با مشارکت همه دلسوزانش می‌تواند مسیر رو به رشد خود را طی کند.

وی افزود: تمرکز اصلی ما نگاه رو به جلو و ایجاد ثبات در فدراسیون است. هدف این است که با آرامش و انسجام، شرایط لازم برای پیشبرد برنامه‌ها و در نهایت برگزاری انتخابات فدراسیون در فضایی مطلوب فراهم شود.

سرپرست فدراسیون ژیمناستیک تصریح کرد: در بحث تیم ملی ژیمناستیک هنری، تلاش شد نگاه جامع و فراگیر به ظرفیت‌های موجود در کشور داشته باشیم. بر همین اساس، ۱۸ ژیمناست به اردوی تیم ملی دعوت شدند و مقرر شد در پایان ماه جاری، مسابقه انتخابی برگزار شود تا بر اساس نتایج، تیم ملی به ترکیب نهایی خود نزدیک شود.

نقوی ادامه داد: با توجه به تقویم فشرده مسابقات پیش‌رو در سال آینده، از جمله رقابت‌های قهرمانی آسیا، بازی‌های آسیایی و همچنین جام‌های جهانی که اهمیت ویژه‌ای در مسیر انتخابی المپیک دارند، استفاده بهینه از زمان اهمیت بالایی داشت و به همین دلیل برنامه‌های تیم ملی از هم‌اکنون آغاز شده است.

وی درباره شرایط روحی ورزشکاران گفت: بدون تردید، ایجاد فضای تمرکز و آرامش برای ژیمناست‌ها از اولویت‌های ماست. برگزاری اردوهای تیم ملی می‌تواند نقش مهمی در افزایش انگیزه و امید ورزشکاران داشته باشد. همچنین برنامه‌ریزی شده است در جلساتی جداگانه، دیدگاه‌ها و دغدغه‌های ژیمناست‌ها در شاخه‌های مختلف به‌صورت مستقیم شنیده شود.

سرپرست فدراسیون ژیمناستیک در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم با همدلی و همکاری اعضای جامعه ژیمناستیک، بتوانیم بستر مناسبی برای رشد این رشته فراهم کنیم. سیاست ما حرکت تدریجی، مبتنی بر کارشناسی و در نظر گرفتن منافع کل ژیمناستیک کشور است و همه تصمیمات در همین چارچوب اتخاذ خواهد شد.

منبع: ايسنا
کدخبر: ۴۹۷۷۲
ارسال نظر