کدخبر: ۵۱۱۱۱

بازیکن لایپزیگ یک تصمیم فداکارانه گرفت

بازیکن اهل اسلوونی‌ به خاطر وضعیت خانواده‌اش قراردادش با لایپزیگ را فسخ کرد.

بازیکن لایپزیگ یک تصمیم فداکارانه گرفت

به گزارش 24 آنلاین، گاهی فوتبال جایش را به موضوعی بسیار مهم‌تر از قهرمانی‌ها و مبلغ قراردادها می‌دهد. برای کوین کمپل آن موضوع خانواده است. او اکنون در ژانویه ۲۰۲۶ لایپزیگ را ترک خواهد کرد و قراردادش را فسخ می‌کند تا به خانه‌اش در زولینگن بازگردد.

زندگی او در اکتبر گذشته زیر و رو شد. برادرش سکی ناگهان درگذشت؛ فقدانی که هیچ چیزی نمی‌توانست جایش را پرکند. این فاجعه باعث شد کمپل همه چیز را دوباره بررسی کند. او پس از هشت سال و نیم حضور در لایپزیگ تصمیم گرفت از فوتبال خداحافظی کند. 

زمانی که از دست می‌دهیم هرگز بازنمی‌گردد

این فوتبالیست اهل اسلوونی گفت: مرگ ناگهانی برادرم مثل شوک بود. زمان ما محدود است و ارزشمندترین چیز این است که عمرمان را با افرادی که دوستشان داریم بگذرانیم. می‌خواهم در خانه باشم؛ به خصوص حالا که پدرم حال خوبی ندارد. زمانی که از دست می‌دهیم هرگز بازنمی‌گردد.

تنها چند روز قبل از این فاجعه، کوین و سکی با هم در مایورکا در تعطیلات بودند. آنها درباره آینده و زندگی پس از فوتبال صحبت کردند. چند روز بعد، این مکالمه به یک خاطره تبدیل شد.

قرار بود قرارداد او در تابستان به پایان برسد اما کمپل تصمیم گرفته است که آن را در آخرین روز ژانویه فسخ کند. هفدهم ژانویه و در بازی خانگی مقابل بایرن هواداران این فرصت را خواهند داشت که با کمپل خداحافظی کنند. اینکه آیا او هرگز به فوتبال بازی باز خواهد گشت یا خیر معلوم نیست ولی به نظر نمی‌رسد او تصمیم به بازگشت به فوتبال بگیرد.

منبع: ايسنا
کدخبر: ۵۱۱۱۱
ارسال نظر