به گزارش ایسنا، پس از گذشت چند ماه اکنون ورزشگاه غدیر آماده میزبانی از بازیهای خانگی استقلال خوزستان است. استقلالی که در این مدت مجبور شد بازیهیا خانگی خود را در تهران، اهواز و آبادان برگزار کند.
سیاوش بختیاریزاده نماینده مالک استقلال خوزستان در امور باشگاه در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: در حال حاضر زمین چمن ورزشگاه غدیر یکی از بهترین زمینهای چمن ایران و آماده بهرهبرداری است.
او ادامه داد: به نظر من استقلال خوزستان از همین امروز هم میتواند بازیهای خانگی خود را در غدیر اهواز برگزار کند، ولی با توجه به پروسهای که وجود دارد و یکسری قوانین، فکر میکنم از ۱۵ اسفند به بعد تیم رسما در این ورزشگاه بازی خواهد کرد.
بختیاریزاده عنوان کرد: جا دارد از وزیر ورزش و مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان که تلاشهای بسیاری در جهت آمادهسازی این ورزشگاه داشتند نیز قدردانی کنم.