کدخبر: ۵۷۱۰۹

تعویق انتخابات یک فدراسیون به دلیل مراسم تشییع رهبر فقید انقلاب اسلامی

مجمع انتخابات فدراسیون اسکیت برای احراز پست ریاست که قرار بود ۱۶ تیر برگزار شود به دلیل برگزاری مراسم تشییع رهبر فقید انقلاب اسلامی به ۳۱ تیر موکول شد

تعویق انتخابات یک فدراسیون به دلیل مراسم تشییع رهبر فقید انقلاب اسلامی

به گزارش 24 آنلاین، ثبت‌نام از نامزدهای ریاست فدراسیون اسکیت طی روزهای ۶ تا ۱۹ اردیبهشت ماه انجام شد و تعداد ۷ نفر به نام‌های رامین احمدی طباطبایی، مریم بخشی، حسین خیری‌نیا، صادق ظهیری‌نسب، محمد عجم خراسانی، بهمن محمدرضایی و علیرضا نصیری برای حضور در این انتخابات نام‌نویسی کردند.

 پس از بررسی سوابق مدیریتی این ۷ کاندیدا توسط وزارت ورزش، در نهایت ۶ کاندیدا به نام‌های طباطبایی، بخشی، خیری‌نیا، عجم خراسانی، محمدرضایی و نصیری مورد تایید قرار گرفتند که برای حضور در انتخابات برای احراز پست ریاست فدراسیون اسکیت باید مورد تایید نهادهای نظارتی وزارت ورزش قرار بگیرند.

مجمع انتخابات فدراسیون اسکیت پیش از این قرار بود ۱۶ تیر برگزار شود که به دلیل برگزاری مراسم تشییع رهبر فقید انقلاب اسلامی، زمان برگزاری مجمع از سوی وزارت ورزش تغییر پیدا کرد و به ۳۱ تیر موکول شد. 

دوره چهار ساله ریاست مجید هنرجو در فدراسیون اسکیت روز ۲ بهمن ۱۴۰۴ به پایان رسید و محمدرضا فضلی در روز ۱۹ بهمن به عنوان سرپرست این فدراسیون منصوب شد.

منبع: ايسنا
کدخبر: ۵۷۱۰۹
ارسال نظر