کدخبر: ۵۷۵۱۱

جامعه ورزش پیشگام در بیعت با رهبر شهید/ مطالبه رهبر انقلاب، سربلندی ایران در میادین بود

رئیس هیئت بولینگ‌وبیلیارد استان اصفهان با اشاره به حضور گسترده جامعه ورزش در آیین تشییع پیکر مطهر رهبر شهید، این حضور را نمادی از حمایت ورزشکاران از آرمان‌های انقلاب اسلامی دانست و گفت: مهم‌ترین مطالبه رهبر انقلاب از ورزشکاران، تلاش برای سربلندی نام ایران و برافراشته شدن پرچم جمهوری اسلامی در میادین بین‌المللی بود.

جامعه ورزش پیشگام در بیعت با رهبر شهید/ مطالبه رهبر انقلاب، سربلندی ایران در میادین بود

به گزارش 24 آنلاین، هم‌زمان با برگزاری آیین تشییع پیکر مطهر رهبر شهید و حضور پررنگ جامعه ورزش در این رویداد، بار دیگر نگاه ویژه و حمایت‌های مستمر ایشان از ورزش و ورزشکاران مورد توجه قرار گرفته است؛ نگاهی که همواره بر توسعه ورزش همگانی، تقویت ورزش قهرمانی، حفظ اخلاق، ترویج منش پهلوانی و تلاش برای سربلندی نام ایران در عرصه‌های بین‌المللی تأکید داشت و امروز از سوی فعالان عرصه ورزش به‌عنوان چراغ راه این حوزه مورد تأکید قرار می‌گیرد.

امیرحسین صمدانی، رئیس هیئت بولینگ و بیلیارد استان اصفهان در گفت‌وگو با ایسنا درباره حضور گسترده جامعه ورزش در آیین تشییع پیکر مطهر رهبر شهید اتقلاب اظهار کرد: با همکاری اداره‌کل ورزش‌وجوانان استان اصفهان، ورزشکاران، جوانان، هیئت‌های ورزشی، مربیان و داوران در این مراسم حضور یافتند و ضمن اعلام حمایت از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، با رهبر شهید تجدید بیعت کردند.

وی افزود: علاوه‌بر حضور در این مراسم، هیئت‌های ورزشی استان نیز با برپایی موکبی در شهر تهران، به‌مدت سه‌روز خدمات اسکان و پذیرایی از زائران را بر عهده داشتند و این خدمات به زائران عزیز ارائه شد، همچنین با موکب بسیج ورزشکاران همکاری خواهیم داشت تا در این ایام بتوانیم به بهترین شکل از زائران محترم و عزیز پذیرایی کنیم.

رئیس هیئت بولینگ‌وبیلیارد استان اصفهان درباره پیام حضور گسترده جامعه ورزش برای نسل جوان بیان کرد: اگر هیئت‌های ورزشی بخواهند در تراز گام دوم انقلاب اسلامی و پیشگام در بیعت با رهبر سوم انقلاب اسلامی باشند و فریاد خون‌خواهی رهبر شهید را سر دهند، بدون تردید همانند سایر عرصه‌ها، پیشگام این مسیر خواهند بود.

صمدانی ادامه داد: استان اصفهان نیز با پیوست فرهنگی که برای برنامه‌های سالانه خود طراحی کرده است، تلاش خواهد کرد در این حوزه پیشگام باشد. بدون شک حضور جوانان و ورزشکاران، به‌عنوان الگوهای جامعه، نقش بسزایی در انتقال معارف انقلاب اسلامی به مردم و زنده نگه‌داشتن راه و خون شهدا خواهد داشت.

وی درباره مهم‌ترین ویژگی نگاه رهبر انقلاب به ورزش گفت: ایشان جمله ارزشمندی داشتند که «اگر می‌خواهیم ایران قوی داشته باشیم، باید ورزش قوی داشته باشیم.» نگاه کلان ایشان به ورزش، حتی برای رشته‌های غیرالمپیکی و غیرآسیایی، ازجمله رشته‌های زیرمجموعه هیئت بولینگ‌وبیلیارد، راهگشا بود.

رئیس هیئت بولینگ‌وبیلیارد استان اصفهان خاطرنشان کرد: با همین نگاه، ورزشکاران استان اصفهان و ورزشکاران کشور در رشته‌های مختلف توانستند در رقابت‌های آسیایی و جهانی افتخارآفرینی کنند و پرچمدار جمهوری اسلامی ایران باشند. امیدواریم با تجدید عهد با آرمان‌های رهبر شهید و فرزند خلف ایشان، این مسیر ادامه پیدا کند و ورزشکاران همچنان پرچمدار ایران در عرصه‌های بین‌المللی باشند.

صمدانی ادامه داد: همچنین امیدواریم در نخستین فرصت که رشته‌های بیلیاردی وارد بازی‌های آسیایی و المپیک شوند، شاهد برافراشته شدن پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران بر فراز سکوهای قهرمانی باشیم.

وی درباره مهم‌ترین مطالبه رهبر انقلاب از ورزشکاران اضافه کرد: مهم‌ترین مطالبه ایشان این بود که ورزشکاران هر کجا حضور پیدا می‌کنند، نمایندگان شایسته‌ای برای ایران باشند و برای اعتلای نام کشور تلاش کنند.

رئیس هیئت بولینگ‌وبیلیارد استان اصفهان گفت: بدون تردید، اگر ورزشکاران ما با نگاه ملی و میهنی در میادین بین‌المللی حاضر شوند و نخستین هدف خود را برافراشته شدن پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران قرار دهند، با تمرکز و انگیزه بیشتری به مصاف رقبای خود خواهند رفت و می‌توانند افتخارات ارزشمندتری برای کشور کسب کنند.

صمدانی در پایان تأکید کرد: یکی از مهم‌ترین تأکیدات رهبر انقلاب، سربلندی نام ایران در عرصه‌های مختلف بود و امیدواریم جامعه ورزش کشور بتواند این مطالبه مهم را به بهترین شکل محقق کند.

منبع: ايسنا
کدخبر: ۵۷۵۱۱
ارسال نظر