کدخبر: ۵۷۷۳۹

ام‌باپه می‌خواهد انتقام بگیرد

ستاره تیم ملی فوتبال فرانسه به تقابل با اسپانیا در نیمه نهایی واکنش نشان داد و تاکید کرد که می‌خواهد انتقام دو شکست اخیر برابر لاروخا را بگیرد.

ام‌باپه می‌خواهد انتقام بگیرد

به گزارش 24 آنلاین، تیم ملی فوتبال اسپانیا اسپانیا با پیروزی ۲ بر ۱ مقابل بلژیک راهی نیمه‌نهایی شد و اکنون باید در این مرحله به مصاف فرانسه برود.

روزنامه گاتزتا دلو اسپورت به نقل از ام باپه نوشت که او در پاسخ به این سؤال که آیا ترجیح می‌داده با بلژیک روبه‌رو شود، گفت: اصلا چنین خواسته‌ای ندارم. ما می‌خواهیم از اسپانیا انتقام بگیریم. اگر بلژیک حریف ما می‌شد، این آن‌ها بودند که دوست داشتند مقابل ما بازی کنند.

ام باپه همچنین حاضر نشد تیم ملی فعلی فرانسه را با نسل‌های گذشته مقایسه کند و گفت: من یک بار قهرمان جام جهانی شده‌ام و یک بار هم نایب‌قهرمان. این تیم فرانسه فقط از نظر استعداد و کیفیت بازیکنان، یکی از غنی‌ترین تیم‌هایی است که دیده‌ام. این موضوع باعث می‌شود رؤیاپردازی کنیم، اما در نهایت قوی‌ترین تیم‌ها هستند که جام را می‌برند. تا زمانی که خلافش ثابت نشود، هنوز جام جهانی را در دستان خود نمی‌بینم.

کاپیتان فرانسه افزود: ما از توانایی‌های خود آگاه هستیم، اما مهم این است که در زمین چه عملکردی ارائه می‌دهیم. ترس از حریفان باعث پیروزی نمی‌شود؛ این فقط یک احساس است. هنوز باید چیزهای زیادی ثابت کنیم تا بتوانیم بگوییم شکست‌ناپذیر هستیم یا شایسته تمام تعریف و تمجیدهایی که از ما می‌شود. تنها با قهرمانی در جام جهانی می‌توان آسوده شد.

ام باپه در پاسخ به این پرسش که راز قدرت تیم ملی فرانسه چیست، گفت: اول از همه، ما با اشتیاق بازی می‌کنیم؛ اشتیاق برای نمایندگی از فرانسه و حضور در جام جهانی با پیراهن تیم ملی. هیچ انگیزه‌ای بالاتر از این وجود ندارد. همه ما در تیم این موضوع را به‌خوبی درک می‌کنیم و تلاش می‌کنیم آن را به بازیکنان جوان‌تر نیز منتقل کنیم. فرانسه کشوری با تاریخ پرافتخار در جام جهانی است. بازیکنان جوان باید این موضوع را درک کنند و بدانند بازی برای فرانسه چه فشار و مسئولیتی به همراه دارد.

این ستاره سرشناس در پایان گفت: تنها زمانی می‌توان احساس آرامش کرد که جام جهانی را فتح کرده باشید. چون وقتی برای فرانسه بازی می‌کنید، اگر قهرمان نشوید، همه از شما انتقاد خواهند کرد. ما تیمی متحد هستیم و همه در یک مسیر حرکت می‌کنیم؛ مسیر پیروزی. به نیمه‌نهایی رسیده‌ایم، اما راه هنوز طولانی است و سخت‌ترین مسابقات تازه در پیش است. نمی‌دانم بتوان گفت که ما در یک مأموریت ویژه هستیم یا نه، اما می‌دانیم برای چه هدفی می‌جنگیم.

منبع: ايسنا
کدخبر: ۵۷۷۳۹
ارسال نظر