فدراسیون فوتبال فرانسه برای زیدان به دنبال مجوز ویژه است
زینالدین زیدان، جانشین قطعی دیدیه دشان در تیم ملی فرانسه، برای عقد قرارداد با فدراسیون فوتبال این کشور، نیاز به مجوز ویژه از وزیر ورزش دارد.
به گزارش 24 آنلاین، دیدیه دشان پس از جام جهانی ۲۰۲۶ از هدایت تیم ملی فرانسه کنارهگیری خواهد کرد و زینالدین زیدان به عنوان جانشین قطعی او معرفی شده است اما عقد قرارداد با زیدان با مانعی غیرمنتظره روبرو شده است.
به گزارش روزنامه اکیپ، مجلس فرانسه قانون سقف قرارداد مدیران و مربیان را تصویب کرده است که این قانون به مانعی جدی بر سر قرارداد زیدان و تیم ملی فرانسه قرار گرفته است.
به دلیل این قانون جدید، فدراسیون فوتبال فرانسه برای عقد قرارداد با زیدان، باید از مارینا فراری، وزیر ورزش، جوانان و امور اجتماعی درخواست استثنا کند. در غیر این صورت، قرارداد زیدان تنها با حقوقی معادل ۴۵۰ هزار یورو (حدود یک دهم حقوق دشان) قابل ثبت خواهد بود.
اگر قرارداد زیدان پیش از تاریخ ۸ ژوئیه امضا شده بود، از شمول این قانون خارج میشد اما با توجه به اینکه این قانون پس از نیمه نهایی جام جهانی تصویب شده، فدراسیون فرانسه اکنون ناچار به پیگیری قانونی و دریافت مجوز ویژه است.
زیدان که سابقه قهرمانی در جام جهانی ۱۹۹۸ و سه قهرمانی پیاپی لیگ قهرمانان با رئال مادرید را دارد، یکی از بزرگترین چالشهای دوران مربیگری خود را با این مانع حقوقی تجربه خواهد کرد.