کدخبر: ۵۹۰۵۹

سالن ۱۸ هزارنفری به جای سالن ۱۲ هزار نفری ساخته می‌شود

معاون اسبق توسعه ورزش‌ قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان ابراز امیدواری کرد که به جای سالن ۱۲ هزار نفری آزادی سالنی با ظرفیت ۱۸ هزار صندلی ساخته شود. وی همچنین بیان کرد که در رشته والیبال و بسکتبال در کشور مشکل کمبود سالن مناسب داریم.

سالن 18 هزارنفری به جای سالن 12 هزار نفری ساخته می‌شود

به گزارش 24 آنلاین، محمدرضا داورزنی در بازدید از اردوی تیم‌های ملی بسکتبال ۳ نفره بانوان و آقایان قبل از اعزام به بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶، اظهار کرد: بسکتبال قبل از والیبال المپیکی شد و انتظارات از این رشته بسیار بالاست و آینده بسیار خوبی در انتظار بسکتبال خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه سالن‌های والیبال، بسکتبال و هندبال باید استاندارد باشند تا ورزشکاران بتوانند به شکل مطلوب تمرین کنند و با مشکلات عدیده در زانو، کمر و مچ پا روبرو نشوند، عنوان کرد: امیدواریم برای آینده کشور، جایگزین سالن ۱۲ هزار نفره آزادی به خوبی ساخته و مجموعه ورزشی خوبی برای میزبانی مسابقات در کشور ایجاد شود و بتوانیم مسابقات با کیفیت جهانی را برگزار کنیم. همچنین باید بدانیم یکی از کمبودهای والیبال و بسکتبال سالن درخور شان این رشته‌های ورزشی است.

معاون سابق توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان با اشاره به اینکه خیلی‌ها مخالف اعزام‌هایی بودند که شانس مدال در بازی‌های آسیایی ندارند، خاطرنشان کرد: کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش و جوانان تصمیم گرفتند در این راستا حمایت و چنین رشته‌هایی در میادین بین‌المللی حضور پیدا کنند.

منبع: ايسنا
کدخبر: ۵۹۰۵۹
ارسال نظر