کدخبر: ۶۰۴۳۳

پپه: وینیسیوس از یامال و رافینیا بهتر است

کاپیتان پیشین پورتو که در این تیم با مهدی طارمی هم‌بازی بود به ستایش از وینیسیوس پرداخت و تاکید کرد که او از یامال و رافینیا هم بهتر است.

پپه: وینیسیوس از یامال و رافینیا بهتر است

به گزارش 24 آنلاین، وینیسیوس بعد از یک فصل سختی که پشت سرگذاشت به نظر می‌رسد که با آمدن ژوزه مورینیو به روزهای اوج خود نزدیک شده است.

این بازیکن برزیلی در دیدار اخیر رئال مادرید موفق به گلزنی شد تا نشان دهد که با آقای خاص امیدوار به رقم زدن یک فصل درخشان است.

درخشش وینیسیوس ستایش پپه مدافع سابق رئال مادرید را به دنبال داشته است تا جایی‌که او حتی این بازیکن را بهتر از دو ستاره کنونی بارسلونا می‌داند.

پپه در گفت‌وگو با سایت "Gol" گفت: وینیسیوس از لامین یامال، رافینیا و هالند بهتر است و او را در سطح ام‌باپه قرار می‌دهم.

این اظهارات پپه در حالی مطرح می‌شود که رقابت شدیدی بین ستارگان رئال مادرید و بارسلونا، به‌ویژه بین وینیسیوس و یامال، وجود دارد؛ این دو بازیکن نمادهای اصلی رقابت فردی بین دو قطب فوتبال اسپانیا در سال‌های اخیر هستند.

در همین زمینه، ژوزه مورینیو، سرمربی پرتغالی، درباره نامزد اصلی جایزه توپ طلا اظهار نظر کرد و تأکید کرد که قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا یا جام جهانی نباید تنها عامل تعیین برنده باشد.

مورینیو از ام‌باپه حمایت کرد و گفت که چندین بازیکن شایسته دریافت این جایزه هستند، اما او تأکید کرد که "سیاست" گاهی اوقات می‌تواند بر چنین انتخاب‌هایی تأثیر بگذارد.

منبع: ايسنا
کدخبر: ۶۰۴۳۳
ارسال نظر