کدخبر: ۶۱۷۶۲

نتایج کاروان ایران در روز دوم بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶/پرچمدار کاروان چهارم شد

در روز دوم بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ ورزشکاران ایران در ۱۱ رشته رقابت خواهند کرد.

نتایج کاروان ایران در روز دوم بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶/پرچمدار کاروان چهارم شد

به گزارش 24 آنلاین، کاروان ایران در دومین روز بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ از ساعت ۳:۳۰ به وقت ایران رقابت خود را در رشته‌های مختلف آغاز کردند. 

نمایندگان ایران در این روز در رشته‌های ووشو، تیراندازی، شنا، کاراته، تنیس‌روی‌میز، والیبال ساحلی، هندبال، بسکتبال سه نفره، کبدی، ژیمناستیک هنری و بوکس به رقابت می‌پردازند.

آخرین به روزرسانی ساعت ۱۰:۳۰

نتایج روز دوم نمایندگان ایران به شرح زیر است:

هندبال:

تیم ملی هندبال مردان ایران در دومین دیدار خود برابر تیم ملی بحرین، نایب قهرمان دوره گذشته، ۲۰ بر ۳۴ نتیجه را واگذار کرد. 

والیبال ساحلی:

تیم ملی والیبال ایران با ترکیب عباس پورعسگری و علیرضا آقاجانی برابر تیمور شرقی به پیروزی رسیدند. ملی پوشان ایران با امتیازهای ۲۱ بر ۱۲ و ۲۱ بر ۴ مقتدرانه نخستین حریف خود را شکست دادند.

بوکس:

علی حبیبی‌نژاد نماینده وزن ۷۰ کیلوگرم بوکس ایران در نخستین مبارزه خود به مصاف لی جیوفنگ از چین رفت و در پایان ۳بر۲ نتیجه را واگذار و از دور رقابت‌ها کنار رفت. او راند نخست را با رأی ۵ بر صفر به حریف واگذار کرد، اما در راند دوم با نتیجه ۴ بر یک به پیروزی رسید. راند سوم نیز با نتیجه ۳ بر ۲ به سود بوکسور چینی به پایان رسید.

کبدی:

تیم ملی زنان ایران در اولین بازی خود مقابل ژاپن میزبان با نتیجه قاطع ۶۳ بر ۲۰ به پیروزی رسید.

تیراندازی:

در دور مقدماتی تفنگ بادی مردان امیر محمد نکونام با ۶۲۸/۹ امتیاز و تنها ۰/۶ امتیاز اختلاف در رده دهم ایستاد و از صعود به فینال باز ماند. پوریا نوروزیان با ۶۲۶/۵ امتیاز هجدهم شد و هادی غره‌باقی با ۶۲۵/۳ امتیاز در جایگاه بیستم قرار گرفت. همچنین تیم ایران با ترکیب نکونام، نوروزیان و غره‌باقی با ۱۸۸۰/۷ امتیاز در بین ۱۳ تیم پس از چین، هند، کره جنوبی و اندونزی در جایگاه پنجم ایستاد.

شنا:

امیر مطاعی، رکورددار ملی ۵۰، ۱۰۰ و ۲۰۰ متر قورباغه ایران، در مرحله مقدماتی ۱۰۰ متر قورباغه مردان با ثبت زمان ۱ دقیقه و ۶۶ صدم ثانیه در جایگاه هشتم مرحله مقدماتی قرار گرفت و جواز حضور در فینال را به دست آورد. مطاعی با این زمان، رکورد ملی پیشین این ماده را که با زمان ۱:۰۲.۱۲ در اختیار خودش بود، بهبود بخشید.

سامیار عبدلی، سریع‌ترین شناگر ایران، در مرحله مقدماتی ماده ۵۰ متر آزاد با ثبت زمان ۲۲ ثانیه و ۴۴ صدم ثانیه یازدهم شد و به کار خود در این ماده پایان داد.

هومر عباسی در ۵۰ متر کرال پشت با رکورد ۲۵ ثانیه و ۳۷ صدم ثانیه در رده نهم ایستاد و ضمن شکستن رکورد ملی به فینال راه یافت. فینال این ماده ساعت ۱۱:۳۰ انجام خواهد شد.

اکنون نام یک شناگر ایرانی پس از ۱۶ سال بار دیگر در فینال انفرادی بازی‌های آسیایی قرار گرفت. پیش از این، محمد علیرضایی در بازی‌های آسیایی گوانگژو ۲۰۱۰ به فینال مواد انفرادی راه یافته بود.

ژیمناستیک:

مهدی الفتی در رقابت‌های ژیمناستیک هنری بازی‌های آسیایی ناگویا در ماده پرش خرک، دو اجرای خود را با امتیازهای ۱۴.۹۶۶ و ۱۳.۲۰۰ پشت سر گذاشت و با نمره نهایی ۱۴.۰۸۳ به کار خود در مرحله مقدماتی پایان داد. این ژیمناست برای صعود به فینال باید منتظر نتایج سایر شرکت‌کنندگان در وسیله پرش خرک باشد.

محمدرضا حمیدی، ژیمناست ایران، در ماده بارفیکس به رقابت پرداخت و با کسب امتیاز ۱۲.۸۳۳ به کار خود در مرحله مقدماتی پایان داد. او باید منتظر اعلام رده‌بندی نهایی این ماده و مشخص شدن نفرات راه‌یافته به فینال باشد.

آرمان خدایی در ماده خرک حلقه ژیمناستیک، امتیاز ۱۴.۴۰۰ را ثبت کرد و باید منتظر پایان رقابت سایر ژیمناست‌ها و مشخص شدن رده‌بندی نهایی باشد.

سیاوش سیاهی در ماده دارحلقه ژیمناستیک‌ با کسب امتیاز ۱۳.۸۶۶ در مرحله مقدماتی به کار خود پایان داد و باید منتظر نتایج دیگر ورزشکاران باشد تا جایگاه نهایی مشخص شود.

مهدی احمدکهنی نیز در دار حلقه با ثبت امتیاز ۱۳.۶۶۳ به کار خود در مرحله مقدماتی پایان داد و باید منتظر نتایج دیگر ورزشکاران باشد تا جایگاه نهایی‌اش مشخص شود.

ووشو تالو

زهرا کیانی پرچمدار افتخار آفرین ایران در فرم‌ چانگ‌چوان در رقابت با ۱۵ حریف آسیایی دیگر خود با امتیاز ۹،۷۰۳ چهارم شد. در این فرم نماینده هنگ‌کنگ با ۹،۷۱۳ اول شد،نماینده ماکائو با امتیاز ۹،۷۱۰ دوم شد و نماینده اندونزی هم با امتیاز ۹،۷۰۶ سوم شدند.

منبع: ايسنا
کدخبر: ۶۱۷۶۲
ارسال نظر